Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Sabtu, September 25, 2010

Besday Party Lagi!!!

Semalam 24 September adalah Hari Lahir My BIL Ayie... Cute Mum terlupa sebenarnya.. Tau2 My MIL ajak datang rumah lepas Maghrib... Jadi xpayah masak lagi arini... heheheh... Sampai kat sana, My MIL kata Ayie dah selamat kene baling telur dengan abang2 nye... Cian die.. Anak Bongsu... Adik beradik 4 Orang n semuanya lelaki... Memang diorang suka bergurau kasar2...

Menu2 yang disediakan... Nasi dan lauk pauk ada kat dapur...


Eh!! Ada nama Daddy la... Sebenarnya Bday Daddy 29 September nie...

Sesi Memotong Kek... Daddy malu2 konon...Dania punyalah Hepi... Macam die pulak Bday Girl...


Nielah rupa Bday Boy setelah dibuli... Hahahaha.....


p/s : Nanti 29 September nie balas la balik....

7 comments:

.s.o.f.i.a. berkata...

comelnya dania!!!!!!

happy birthday to both penyambut2 tu....... =) moga panjang umur + murah rezeki.....

jalanjatuh berkata...

heppy besday :)
aku pon bulan 9 gak.. tapi taun kne 2 kali party heheh

Diamilikku berkata...

teringat zaman kat uni dulu..selalu buat mcm ni la kalau sambut birthday..dah lama tak de..hurmmmm...rindunya kenangan..
BTW..nak bagi cadangan pasal entry kena gigit tu..kalau anak masih menyusu dan ada gigi..everytime dia gigit..picit hidung dia..agak2 tak leh nafas...then dia akan lepas gigitan..kalau dia buat lagi..picit lagi hidung dia..banyak2 kali buat lama2 dia tak akan gigit dah...insya allah berkesan..cubalah ehhh

Cute MuM berkata...

tq bagi cadangan.. Aritue dah try... dah kurang sikitlah Dania gigit..

Fara berkata...

ku tag kamu utk ✿ Birthday Lucky Draw By Naufal N Nureen ✿..tq

EiJa ZaQuaN berkata...

hahaa..dania pun mcm abg apan gak ke..excited tunggu depan kek..mcm nak tiup lilin jerk..?

Cute MuM berkata...

tuelah pasal... nasib xpandai capai jer lagi.. kalo x, dah abis kek tue Dania kerjakan...

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy