Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Isnin, September 27, 2010

Rumah Terbuka 2010....

Rumah terbuka My Mom n Father memang akan diadakan setiap tahun... Tahun nie pada 25 September 2010...Acaranya mesti berlangsung sepanjang hari... Sebab My Parents punya Family n Kawan ramai... Belum masuk kawan kami semua... Memang meriahlah.. Dan menunye juga pelbagai.. Pening kepalalah orang nak pilih...

Tapi masakan semua xkan siap kalo takda jiran2 yang datang membantu... Semangat kejiranan kat sini memang bagus.. Tak kira kenduri atau rumah terbua siapa, mereka pasti datang menolong... Jadi ringan lah kerja kami adik-beradik...

Mood Dania harini pon sgt2 baik.. Kurang menagis.. Jadi Cute Mum pon bolehlah tolong apa yang patut... Cuma mood Zaquan (sepupu Dania) jer yang kurang baik.. Batuk n Selsema.. Jadi meragam sikit.. Abis Dania dipeluknya...Cuaca pulak kurang baik... Hujan ditengah hari.... Dah hampir petang, baru reda.. Dapatlah orang datang waktu malam nyer...

Kalo nak cerita, terlalu panjang... Jadi jom layan gambar2 yang sempat diambil sepanjang Majlis Rumah Terbuka berlangsung...

Muhammad Khair Zaquan & Dania Alisha yang mencuri perhatian kami semua....


Orang2 kuat disebalik Majlis Rumah Terbuka... TQ semua...


Keceriaan suasana Majlis Rumah Terbuka walaupon hujan diwaktu Petang..


Keriuhan diwaktu malam pulak...


Alhamdulillah Majlis Rumah Terbuka 2010 nie berjalan dengan lancar... Terima kasih pada yang sudi datang... Xlupa pada mereka yang bertungkus lumus menjayakan Majlis ini... Jumpa lagi Tahun Depan... Insyaallah...

8 comments:

NoRMie berkata...

waaaa... meriahnyeee...

Cute MuM berkata...

memang pon.. cuma takder masa nak snap gambar jer...

.s.o.f.i.a. berkata...

tak ajak!!!!!!!!!!! merajuk ah!!!

Cute MuM berkata...

huhh...
jgnlah merajuk...
meh2 jemput dtg umah Cute Mum...

EiJa ZaQuaN berkata...

hehe..zaquan sibuk ngan MP3 dia.., zaquan mmg suka wat perangai time kenduri..sbbnya dia nak kalo bole sume org ngadap dia jerk..x bleh wat keje..huhu

ohh apan x smpat jumpa 3 beradik gegirl tu la..

Cute MuM berkata...

@ Sweetmama : tue lah pasal.. kejap2 pangil... "Lagu Apan"... Pastue nyanyi... Kelakar..

EiJa ZaQuaN berkata...

hahaa..lagu apan tu mesti lg nobody..nobody..bout u..dgn lagu justin bieber la..oh..bebe..bebe..lagu feberet zaquan..

Cute MuM berkata...

memang tue jer yang selalu dengar dari mulut apan...

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy