Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Selasa, April 19, 2011

Aksi Dania Dalam Kereta!

Sabtu lepas hari yang sangat memenatkan bagi kami.. Sebab pagi-pagi lagi dah bangun untuk mencari Supplier lagi.. Harap lepas nie dapat jumpa supplier yang lebih baik dari hari tue.. Dah orang tue taknak job dari kami, lebih baik kami cari yang lain..

Tapi sebelum tue meh layan gambar-gambar Dania beraksi dalam kereta..Mula-mula muka blur jer.. Sebab pagi2 dah keluar..


Bila Daddy dangan Alip turun beli barang, Dania mulakan operasi die.. Memanjat..


Lepas pon Dania panjat.. Pandai betul Dania nie kan..


Pastu usik kunci kereta.. konon-konon onkan enjin kot.. huhu..


Ok.. Jom kita jalan-jalan Mummy.. Dania Drive.. hihihi..


Alamak.. Daddy dah sampai... Cepat lari pergi belakang...


Dah selamat sampai belakang.. Dalam sibuk Dania nak kebelakang, sempat lagi die amik Top Up Alip.. hahaha.. Bijak betullah anak Mummy nie..


Dah settle Daddy beli barang kat Hardware, kami pergi Tempah Piala Boling untuk High Score.. Pastue pergi kedai Supplier Baju untuk ambil sample.. Kat sini harganya boleh tahan murah gaklah.. Sebelum balik rumah.. Kami singgah PKNS Bangi dulu.. Beli barang lagi...

Memang penat bila nak handle event nie.. Lagi-lagi kalo dapat supplier yang tak betul.. Menambahkan sakit hati.. Tapi bila pikir nie rezeki kami, takperlah.. Insyallah, kalo ada lagi event lepas nie kami dah boleh order kat supplier yang sama lagi.. Taklah pening kepala pusing-pusing cari survey harga..

12 comments:

dilazfamily berkata...

dania nakal yer.\
nak ajak mummy gie mana tue?aunty nak ikut boleh?

Lin Azlina berkata...

ank sedara saya pun kalo duk dlm keter mesti nk usik sana sini.pastu pusing stereng...

ytekecik berkata...

huh aktif sungguh dania.. cm ank aunty la, adam pun lasak...huh penah jaga .. tp sernok tgk keletah anak2 kan

zahidah dihaz berkata...

tak sabar dia nak ajak mama dia jalan2...


New Entry: TAMRA THE ISLAND

eima berkata...

bdan dania dah susut ckit la ..
dah xtive kot ek ...

syawalsimpsons berkata...

comey dania...dah mcm syawal lasaknyer..huhuhu

Cute MuM berkata...

@dilazfamilymemang lasak sekarang nie..

Cute MuM berkata...

@Lin Azlinatuelah masalahnya.. lagi2 kalo daddy tgh drive.. dania sibuk nak pergi sana..

Cute MuM berkata...

@ytekecikbetul.. time die buat perangailah kita nak amik gambar buat kenangan.. hihi..

Cute MuM berkata...

@zahidah dihaztuelah pasal.. nak pergi mana lah agaknya dania tue..

Cute MuM berkata...

@eimabetul.. dania memang makin lasak.. nasib baik nak makan.. kalo tak lagi susut kot..

Cute MuM berkata...

@syawalsimpsonsitu belum pandai berjalan.. kalo dah pandai jalan.. lagi payahlah nak jaga.. huhu..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy