Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Rabu, April 06, 2011

Blogger Bowling Tournament - PART 3

Ok.. dah penat main.. Mestilah nak tau siapa yang menang.. Betul tak?? Kami main 3 Game.. Format 10 Pin, 9 Pin, 8 Pin.. Jadi ada peluang untuk semua kejar point... Cute Mum & Daddy awal2 lagi takkan amik hadiah Hamper tue.. Jadi menang atau tak, peserta lain yang akan dapat.. Daddy umumkan pemenang, Cute Mum pula sampaikan Hadiahnya..


Champion Wanita dimenangi oleh... SUE!!!


1st Runner Up dimenangi oleh... UYUN!!


2nd Runner Up dimenangi oleh.. EMA !!


3rd Runner Up dimenangi oleh.. NAD !!


Champion Lelaki dimenangi oleh... AIMA!!!


1st Runner Up dimenangi oleh... AKOB!!


2nd Runner Up dimenangi oleh.. ALIP !!


Jatuhan Pin Terbanyak Game Wanita dimenangi oleh SUE!!! (hebat tau sue nie.. )


Jatuhan Pin Terbanyak Game Lelaki dimenangi oleh AKOB!!! (suami isteri teror..)


Ratu Longkang jatuh kepada NAD!!!


Raja Longkang jatuh kepada ALIP!!!


Saguhati diberikan kepada EMA!!


Orang tengah syok bagi Hadiah.. Dania pula tengah syok tido.. huhuhu..


Selesai sudah Tournament Bowling untuk kali pertama nie..Kepada Sue, Akob, Ema,Alip & Nad.. Minta maaf kalo ada yang kurang... Cute Mum seronok sangat dapat berjumpa dengan korang semua.. harap lepas nie kita boleh enjoy sama-sama lagi yer...

Apa-apapon Cute Mum & Daddy rasa sangat berpuas hati berjaya handle event pertama ini.. Tak ramai yang dapat join sebab tarikh tue ramai yang tak available.. Insyaallah, kalo ada yang nak join lagi lepas nie, kami akan cuba buat lagi..

15 comments:

AyuArjuna BiGoshh berkata...

beshhhhhhhh nya dapat kumpul n lepakk sama2...anyway bagus cute mum buat akt mcm ni sesama blogger... :)
suke tengok :)

syawalsimpsons berkata...

TQ 2 Cute mum...wat event ni..dpt la sue jumpa cute mum n dania..hehehhe....mmg best pun ptg 2..insyallah klo wat lagi...sue join lg tau

Keyphochee berkata...

sedihnyer tak dapat join..nextime cutemum buat tau..

mummy_ayu berkata...

alhamdulillah semuanya success..mana tau lain kali uyun buat ayu leh join...tapi tak de la pandai man, banyak yg ke longkang jer... :-)
sampai tertido dania ..

Nana berkata...

heheh tuan umah gak yg dapat piala tu ek
sure terer ni
xleh celen

amiey lee berkata...

alahai..sori sesgt tak dpt join..hubby keje.. last minute event..payah nak bawa anak dua org... hmmm maybe next time kalau ada kelapangan leh la nak menjengah

maria berkata...

cute mum lepas ni boleh ler buat gathering jalan2 ker, karaoke ker takpun buka pose sesama...ceh cute mum juga yg kena buat..ngeh3x...

Cute MuM berkata...

@AyuArjuna BiGoshhsaja2 jer buat.. lagipon kami memang suka main boling.. paling best leh jumpa blogger lain.. dah bertambah kawan..

Cute MuM berkata...

@syawalsimpsonsok.. tq sue.. insyallah kalo ada sambutan kita buat lagi yer.. sue pon mesti nak join.. CHAMPION kan..

Cute MuM berkata...

@Keyphocheetuelah.. kalo lagi ramai lagi best tau..

Cute MuM berkata...

@mummy_ayutakper.. kita main pon suka2 jer... mana tau hari main ada luck ker.. boleh jadi CHAMPION..

Cute MuM berkata...

@Nanatakderlah terer pon.. semua pon dapat hadiah..jomlah main nana..

Cute MuM berkata...

@amiey leekalo ada next time, mainlah sekali..

Cute MuM berkata...

@mariainsyallah.. kalo ada plan nanti cute mum bagitahu yer... nanti jangan lupa pulak join..

EiJa ZaQuaN berkata...

wah tahniah..dpt handle event dgn jayanya..

srnok tu dpt jupe geng2 blogger n dpt sama2 main..

x sempat pun nak terjah ari ahad tu..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy