Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Rabu, April 06, 2011

Jalan-Jalan @ Jusco Balakong

Lepas jalan-jalan kat The Mines, kami pergi Jusco Balakong pulak.. Pelik juga kenapa jalan sesak sangat.. Rupanya ada Sale.. Hari Ahad tue last.. Kami pon carilah benda penting Daddy tue.. Tapi sayangnya takder...Kesian Daddy.. Pasnie kena cari kat tempat lainlah pulak..

Alang-alang dah ada SALE tue, Cute Mum pon tengok-tengoklah baju untuk Dania jugak.. Adus.. Rambang betul mata Cute Mum tengok baju Skirt bay girl nie.. Ada yang murah & ada yang mahal.. Cute Mum cuma mampu beli baju yang tengah Offer jer.. Rasa sayang nak beli yang Mahal.. Dania tengah membesar sekarang.. Nanti kejap jer pakai baju2 tue..

Setelah pusing beberapa kali, Cute Mum pilih 2 Helai baju nie jer... Dania belum ada baju warna kuning.. Sebab tue pilih baju nie.. Kalo ikotkan hati mesti nak cari warna Purple.. huhuh...


Yang nie baju yang Cute Mum beli kat Kedai Mini Pink The Mines.. Satu-satunya skirt saiz Dania..


Yang ini pula 2 Helai baju Cute Mum beli... Tengah offer kat The Mines... Rugi kalo tak beli..


Kesimpulannya, hujung minggu lepas kami dah habiskan duit hasil berblog.. Dapatlah kami beli baju & Vespa Dania.. Kesian Daddy tak dapat apa yang dicari dan takder belikan apa-apa pon untuk Daddy.. Sori Sayang..

22 comments:

Fieda berkata...

CM shopping kt situ...la dh dkt dh dgn umah saya tu...CM pernah ke cr4 bandar tun hussein onn..?umah saya dkt2 situ je tp bkn bdr tun hussein onn la tp tmn tun perak...CM duk kt mane...?

zahidah dihaz berkata...

bestnya shopping time sale....berbaloi2 membeli....



New Entry: <a href='http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/04/dilema-nak-teruskan-atau-tidak.html>Dilema | Nak teruskan atau tidak?</a>

Imaan09 berkata...

wahhh..sakan.. dah sale tu kan, baik beli..!

Nana berkata...

wah soping hasil duit nuff ek hehe
lawa2 baju dania tu

MiSzy DiaN berkata...

hah..
baru ingt..
muka cute mum kan, kalau pakai spek macam sepa erk nama mama sharifah amani tu.. ada iras laa lebh kurg.. hehe.. nie merujuk kpd header cute mum laa.. hehehe

Cute MuM berkata...

@FiedaCute Mum dok sungai ramal.. tapi keje kat BTHO.. sederet dengan McD.. rasanya mesti tau kat mana kan.. nanti boleh lah jumpa..

Cute MuM berkata...

@zahidah dihazmemang pon.. kalo tak sale, tak dapatlah nak beli banyak.. kena belanja ikut budjet jer..taleh lebih2..

Cute MuM berkata...

@Imaan09betul tue.. kalo ikot hati lagi banyak nak beli.. tapi kene ikot budjet...marah en.suami nanti..

Cute MuM berkata...

@Nanayup.. kumpul2 dapatlah beli semua nie.. janji dania pon happy..

Cute MuM berkata...

@MiSzy DiaNhahah.. macam tak percaya pulak..

Nad @ MamaZakwan berkata...

kalu shopping baju baby girl mmg rambang mata!
kalu utk baby boy..alahai... :(

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ berkata...

wah sakan shoping cantik2 plak tu baju dania

ummiaqeef berkata...

syoknye soping..saya kalau g shopping mall mesti nak beli walau sehelai baju,hehe..

ibu qaleesya berkata...

cantiknya baju dania. memang baju budak2 xleh nak beli banyak sanagt sebab dia makin membesar. rasenya baju gaun yang mummy beli tu pun 2 3 kali pakai dah xmuat.. hehehe dania kan kuat makan

maria berkata...

seronoknya dapat duit hasil berblog ni...duit tak muncul2 lagi...camne ni???

Cute MuM berkata...

@Nad @ MamaZakwanbetul tue.. sebab tue sweetmama dulu kalo shopping mesti beli baju dania jugak.. sebab lelaki tak banyak pilihan.. baby girl.. tak cukup duit dibuatnya nanti..

Cute MuM berkata...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ala.. tgh offer.. belilah sikit2..

Cute MuM berkata...

@ummiaqeefwah.. hebat tue.. cute mum bila ada duit lebih jer.. budjet.. hihi..

Cute MuM berkata...

@ibu qaleesyaagaknyalah kot.. takperlah janji dania dapat pakai...

Cute MuM berkata...

@mariaalhamdulillah rezeki..

Fieda berkata...

OOO..cute mum keje kt area situ yer....biasa la saya ke situ kalau gi mkn mcd...x per2 nanti ada jodoh kita jumpe ye....x sangka keciknya dunia ye...hehehe...

EiJa ZaQuaN berkata...

wah syoknye duit hasil berblog bole shopping2..
rasanye me pun kalau dpt duit hasil berblog..msti guna utk shopping gak..hehe
cantik skirt dania..
mmg rambang mata kalau tgk baju gegirl ni..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy