Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Khamis, April 07, 2011

Jom Makan PIZZA!!

Balik kerja Isnin lepas, Cute Mum terus pergi Dominos Pizza... Nak guna Coupon yang Cute Mum menang dari GA Nana.. Punyalah dah lama simpan Coupon tue.. huhuhu...Lagipon Cute Mum tak sempat nak masak malam tue.. Ada kenduri Tahlil kat Putrajaya lepas Isyak...

Meh Cute Mum tunjuk gambar kami menikmati Dominos Pizza kat rumah... Dania pon tak sabar nak makan tau..


Sedap dan menyelerakan Pizza nie.. Kami pilih Topping Extravaganzza...


BBQ Chicken Wings


Air Coke 2 Tin...


Semuanya berharga RM30... Cute Mum dapat jimat RM11.60 dengan Coupon Pizza hadiah Nana... Kenyang betul perut kami malam tue.. Lagipon dah lama tak pekena Pizza.. Masa tengah beli Pizza nie, Cute Mum ternampak Spegetti pulak.. Nie yang wat teringin nak g Pizza Hut pulak.. huhu..

Sesiapa yang dah lapar tue, pergilah terjah mana-mana Dominos Pizza yang terdekat yer..

15 comments:

zahidah dihaz berkata...

kat kuching tak de domino pizzalah sis...teringin nak rasa...week end ni entah jadi ke tidak diaorang ni nak keluar makan pizza...lama jugak dah tak makan ni....



out: macam susahlah nak dapat score tinggi untuk chocolair tu...dengar kata setakat ni paling tinggi score 5K++...


New Entry: <a href='http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/04/sana-sini-dacing-roket-bulan.html>Sana sini | Dacing, Roket & Bulan?</a>

IDAZS berkata...

suka sgt mkn dominos. lebih2 lg yg thin crust tu + banana kaya

AyuArjuna BiGoshh berkata...

shodapnya........... teruja tengok

eb ezrin2 berkata...

dominos? balik nih kena singgah la ;p

Cute MuM berkata...

@zahidah dihazyerker.. tapi bagi cute mum pizza hut lagi sedap..

memang susah pon game tue.. cute mum baru dapat 2K++ jauh lagi tertinggal..

Cute MuM berkata...

@IDAZScute mum jarang makan.. baru 3 kali kalo tak silap..

Cute MuM berkata...

@AyuArjuna BiGoshhapa lagi.. bawa family makan lah.. kan dapat hadiah cash RM500.. jelesnya..

Cute MuM berkata...

@eb ezrin2singgah.. boleh ead & aerish makan..

Nana berkata...

heheh baru pakai ek kupon tu
last bln 4 ni kan
kita suke dominos banding piza hut

SyaNa berkata...

dominos terbaekkk
aku pn suke extravaganza tu

EiJa ZaQuaN berkata...

mmg sedap pun dominos..
sbb dia ada 2 pilihan..nak nipis/tebal..
me suka yg nipis..crunchy..jdnye kalau makan mmg x muak..

dua2 pun me suka..dominos n pizza hut..heheh

Cute MuM berkata...

@Nanaa'ah.. dah lama simpan.. itu pon sebab dominos ada buka kedai baru dekat dengan rumah.. terus beli kat kedai.. kalo delivery kadang2 tak masuk kampung uyun tue..

Cute MuM berkata...

@SyaNasebab tuelah bagi nana makan dominos haritue kan..

Cute MuM berkata...

@EiJa ZaQuaNnanti baby pon suka makan pizza.. huhu..

KSWSK berkata...

lapo plak akk tgk pizza waktu tgh hari ni..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy