Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Khamis, April 21, 2011

Macam-macam hal...

Rasanya ada tak yang perasan hari isnin lepas Cute Mum tak online?? Kalo tak perasan takperlah.. hihihi.. Cute Mum Cuti... Alasan nak jaga Daddy.. Padahal malas nak pergi kerja..

Lebih kurang pukul 10 pagi kami dah keluar sarapan pagi.. Daddy nak pergi Klinik.. Amik MC.. Ingatkan tak ramai.. Sekali penuh pulak.. Nasib baik ada buaian nie.. Taklah Dania bosan..


Muka happy jer dapat main buaian.. Last main masa kat PD haritue.. Yang Cute Mum bersungguh-sungguh nak amik gambar untuk join Contest Nana.. hihi...


Sambil main tue Dania menyanyi lagi... Lagu apa pon Cute Mum tak tahu.. Dah lama sikit, Dania start nak memanjat pulak.. Terus Cute Mum angkat.. Risau kalo Dania jatuh..


Dah settle semua, Daddy ajak pergi survey baju lagi.. Mana tau dapat supplier yang bagi harga lebih murah.. Lebih kurang 5 kedai kitorang pergi.. Harga tak sama dan lagi mahal.. Yang paling tak boleh terima, satu supplier tue charge harga satu baju RM38.. Sedangkan kami dapat RM21 kat kedai lain.. Tak tahulah camner diorang nie kira.. Nak untung banyaklah kot..

Balik jer rumah Cute Mum search lagi supplier area Kajang & Putrajaya.. Macam-macam hal diorang nie.. Kena tunggu dia ada kat kedai baru boleh datang.. Ada pulak kene tunggu Sabtu minggu depan baru boleh jumpa.. Haritue janji pastue tiba-tiba cancle.. Pelikkan.. Kita nak bagi job, tapi diorang yang elak.. Memang bengang dengan diorang nie..


12 comments:

Fadzillah Kamarudin berkata...

perasan...
sebab cutemum tak join contest langsung ari isnin...
tercari2 gak contest baru kat blog cutemum tapi takdak...

Izan Ishak berkata...

izan perasan cutemum takde sbb lambat join GA kat belog...hehe...

comel dania naik buaian tu~

DILAZ COLLECTION berkata...

manusia sekarang memang pelik.
My love dilaz kena ngan kawan sendiri.
kawan makan kawan tu. dahsyat manusia sekarang

Cute MuM berkata...

@Fadzillah Kamarudinhihihi.. nak tahu cute mum online atau tak tgk kat blog contest..kat sini cute mum autobublish..

Cute MuM berkata...

@Izan Ishaknampaknya ada yang perasan.. hihi..

Cute MuM berkata...

@DILAZ COLLECTIONmemang pon.. itulah sebab kena survey.. kadang2 diorang nie bagi harga melampau mahal..

eima berkata...

memula tgk dania ngan buai aku dah leh cam rasa cam kat klinik ...
pastu kate daddy nk amik mc .. terus kompom... Klinik Hidup Sihat ke ???

wan nurul hezrina berkata...

mmg peliklah gaknyer takmau duit kot dorg tuh?nak berniaga sangatkan?

Cute MuM berkata...

@eimayes eima.. HIDUP SIHAT!

Cute MuM berkata...

@wan nurul hezrinatuelah pasal.. pelik sangat..

♥MiZz-siHa♥ berkata...

ktklau hubby ct,kt pon mmg berat je nak melangkah p keje...hehehe

Cute MuM berkata...

@♥MiZz-siHa♥sebenarnya hari2 rasa malas nak pergi kerja.. huhuh..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy