Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Selasa, Mei 03, 2011

Ada orang kata pasal Blog Cute Mum lah!!

Semalam ada orang kat pasal Blog Cute Mum.. Siapa lagi kalo bukan ZF.. ZF bukan kata yang bukan-bukan pasal blog Cute Mum.. ZF bagi Review sikit sebab Cute Mum ada join satu Segmen anjuran ZF semalam..

Cute Mum segaja join sebab nak tahu apa kata ZF tentang Blog Cute Mum.. Kalo ada kekurangan bolehlah diperbaiki.. betul tak??

Nak tahu tak apa kata ZF?? Meh baca kat sini..


Terima kasih ZF sudi review Blog Cute Mum.. memang betul pon yang blog nie lebih kepada cerita Dania Alisha.. Dania sumber inspirasi Cute Mum untuk berblog..

Sesiapa nak blognya direview, silalah ke blog ZF a.k.a ZuhairiFirdaus..



13 comments:

ZF berkata...

saya suka ikuti perkembangan dania Alisha... nanti saya datang lagi.. bila ada entri baru....

misya berkata...

sya pun suka bacaentry tntg dania,dia cute sangat

Cute MuM berkata...

@ZFterima kasih yer.. nanti datanglah lagi..

ibu qaleesya berkata...

dania kan satu2 anak mummy.. hehe

Cute MuM berkata...

@misyatq.. sudi baca blog cute mum..

Cute MuM berkata...

@ibu qaleesyabetul tue..

Nana berkata...

wah beznye direview
baru kita leh tau
perspektif org
pasal blog kita kan

zahidah dihaz berkata...

saya pun dah join jugak...tunggu nak kena komplain lagi ni...heheheh



New Entry: [Week 2] Aku seorang pengarah filem

zahidah dihaz berkata...

saya pun dah join jugak...tunggu nak kena komplain lagi ni...heheheh



New Entry: [Week 2] Aku seorang pengarah filem

♥MiZz-siHa♥ berkata...

oowwhh..br tau pasal nie..
br kt bleh perbaiki kelemahan kt kan..

Cute MuM berkata...

@Nanabetul tue..

Cute MuM berkata...

@zahidah dihazyerker.. sabar menanti yer..

Cute MuM berkata...

@♥MiZz-siHa♥betul.. kadang-kadang kita tak perasan..bila orang bagi tahu barulah perasan apa yang kurang..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy