Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Ahad, Mei 08, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

image
Klik banner untuk join..

Ini kali pertama Cute Mum join segmen anjuran Ben Ashaari.. Selalu tengok-tengok jer.. segan nak join.. Tapi harinie nak jugak berani kan diri join.. :)

Minta tolong Vote Cute Mum dan Dania untuk Contest ini yer..

15 comments:

Fauzie Jasmani berkata...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Haris Kaito berkata...

dari blog abg ben...
jom singgah blog sy..
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!

Jerung Gergasi berkata...

Jerung datang gegarrrrr dan follow blog ni!!

http://www.izzudin.com

BudakBosan berkata...

hai... jom folow/singgah blog saye lak.. hehe..

http://rinashaari.blogspot.com

Ros Anisza berkata...

salam perkenalan...... mari kita gegar!!

Lya AsyLya berkata...

wee~
dtg gegr blog ni...
slm kenal ye... :)

Mr iZzo (^^,) berkata...

saLam kenaLan...dr segmen Ben! huhu.. nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye


http://themrizzo.blogspot.com

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

saya gemuk saya comel..^^ berkata...

boooommm2 cakkk...dtg gegaq n fulow kamu dear=)..jemput dtg umah sy juga^^

Rahmah Ram Ram berkata...

Salam Cute Mum,

Singah sini pulak..jemputlah singgah ke blog saya kalau sudi follow saya juga sebab saya follow awak juga..
salam perkenalan

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com

Rahmad berkata...

gegar kat sini..

.m y z. berkata...

dtang sini bawak kete kebal nak bom belog ni!! :DD

mas saari berkata...

salam singgah n follow sini!
Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66..

fahmimustakim berkata...

singgah cni dan jadi follower ke 782 :)

jom lawat blog saya pulak

pami3.blogspot.com

FAZLINA AZIZ berkata...

singgah,datang dari blog abg ben =))

TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

personal blog :
expire-date.blogspot.com

blogshop :
old-stuffresale.blogspot.com

THANK YOU !!!

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy