Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Selasa, Mei 24, 2011

Dinner @ Perantau Hill, Sg Merab

Malam minggu lepas Cute Mum sekeluarga Dinner dengan keluarga mertua.. Syok jugak sekali sekala makan ramai-ramai kat Restoran nie.. Tengoklah gelagat dua beranak nie.. Happy jer...


Lokasi makan malam kami di Perantau Hill, Sg Merab.. 1st time Cute Mum datang sini... Memang cantik sangat kedai ni... Besar... Tempat Parking luas, ada surau....


Hiasan luar dan dalam kedai nie pon cantik... Kat dinding ada lukisan sawah padi lagi..


Kami pilih seat duduk ala japanese style... Rasa senang sikit nak lepaskan Dania.. lagipon malam tue Cute Mum terlupa nak bawa kasut Dania.. Selamat lah sikit.. Kalo tak, mesti Dania mengamuk nak berjalan..


Mam besar tengah order makanan .. Abah pulak tak kesah nak order apa2 pon.. Malam nie Abah baik hati nak belanja kami semua... Cute Mum makan jer apa2 yang diorder...


Ini antara menu utama kami.. Ikan Siakap 3 Rasa.. Menarik dan menyelerakan.. Menu sampingan lagi, Tomyom,Telur Bungkus, Kangkung Ikan Masin & Sup ekor..


Nak tau sedap ke tak, tengok pinggan kami semua.. licin.. Lauk nie semua kami kongsi 6 Orang.. Abah order menu lain.. Pak Ngah Dania tak makan.. Ditugaskan menjaga Dania... sebab Mummy & Daddy tengah mengisi perut.. hehe..


Alhamdulillah, kenyang perut kami.. Rezeki orang nak belanja.. Terima Kasih Abah...



Teror Menyanyi.. Joinlah Contest TERRA-OKE .. KLIK SINI.

Dah Undi ke belum? Kalo belum cepat undi.. KLIK SINI..

Tau tak ADT tue apa?? Kalo tak tahu.. KLIK SINI

Berminat nak guna IPhone 4?? KLIK SINI..

15 comments:

wan nurul hezrina berkata...

wahhh rezeki tuh makan besar

MamaYatie berkata...

dah banyak tahun tak turun bangi/kajang..nak pegi restoran tu pun tak terpergi lagi..jalan kat bangi/kajang pun dah lain sngt compare tu masa saya belajar sana..dah tak reti dah

misya berkata...

dania ni makin cute la

~~@lyci@~~ berkata...

kat mana ekk area restoran ni.. biasa bc kt blog org ckp kat sini sedap.. tp kt xtau kat mana..

syawalsimpsons berkata...

bestnyer ada org belanjakan..

Cute MuM berkata...

@wan nurul hezrinabetul.. rezeki..

Cute MuM berkata...

@MamaYatiekalo lama dah tak datang memang rasa lain sikit.. lagi2 dah banyak taman perumahan.. kadang2 kami pon terkejut bila tengok ada bangunan baru..

Cute MuM berkata...

@misyahihi..

Cute MuM berkata...

@~~@lyci@~~kalo dari putrajaya, keluar ikot gate 1, kat traffic light masuk kiri.. jalan jer sampai jumpa restoran nie sebelah kanan..

Cute MuM berkata...

@syawalsimpsonsbetuk tue.. best kalo orang belanja.. terasa kenyang jer.. hihi..

EiJa ZaQuaN berkata...

sedapnye tgk menu..sib baik tgh berpantang..huk2..

Cute MuM berkata...

@EiJa ZaQuaNhuhu.. sabar yer... 44 hari jer..

MARIA LIZA berkata...

bagi full address tmpt mkn ni..teringin gak nak pegi...

Tanpa Nama berkata...

Jika beberapa ahli satu keinginan melihat pada topik menjalankan sebuah blog maka saya mengusulkan dia / dia untuk pergi untuk melihat weblog ini , Terus bekerja teliti.

Tanpa Nama berkata...

What's up it's me Fiona, I am also visiting this website on a regular basis, this site is really good and the viewers are truly sharing good thoughts.

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy