Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Khamis, Mei 26, 2011

Jom Makan @ MFC ~ Muzdalifa Fried Chicken & Pizza Heaven

Malam semalam kami makan di MFC yer.. Bukan KFC.. Restoran nie baru dibuka beberapa bulan kat Bandar Baru Bangi.. Dekat jer dengan Tasik Cempaka.. Dania amik gambar untuk jadi Model MFC .. hihi.. Perasan jer lebih..


MFC nie rasanya dibuka oleh Orang Pakistan.. Sebab semua makanannya ala-ala Arab style.. Ada macam-macam menu kat sini.. Burger, Ayam & Pizza.. Macam gabungan Mcd, KFC & Pizza Hut.. Harga lebih murah sedikit dari Restoran yang lain itu..


Muka Abah agak ketat sebab makanan sampai lambat.. Tak tahulah apa nasib kami malam tue banyak makanan dah habis.. Kene tunggu diorang masak dulu..


Kami nak makan Pizza sebenarnya, sekali mesin pembakar rosak pulak.. Pastu agak tension makanan yang kami nak kebanyakkannya dah habis.. Terpaksalah makan apa yang ada.. Dania dapat makan Kentang aja..


Menu yang ada.. Ayam Goreng Original & Spicy..


Dan Nasi + Ayam nie.. menu Cute Mum nasi Arab..


Bagi Cute Mum rasanya tak dapat kalahkan Restoran yang lain..Mungkin tak kena dengan selera kami kot.. sebab tengok orang lain makan macam sedap jer.. Tak tahulah kalo selera tue hilang sebab apa yang kami nak takder.. :(

Apa-apa pon, kalo teringin nak rasa kelainan sikit, cubalah makan kat MFC nie.. Ramai yang suggest Pizza.. Insyallah nanti nak ajak Daddy try jugak... Maybe time besday Dania pulak kan... :)

Teror Menyanyi.. Joinlah Contest INI dan INI..

Berminat nak guna IPhone 4?? KLIK SINI..

11 comments:

LYAfrina berkata...

MFC....
baru lagik ke kat malaysia ni?? atau lya y ketinggalan??

Cute MuM berkata...

@LYAfrinabaru jer lagi.. rasanya kat kelantan ada satu...

♥Mrs.Eady♥ berkata...

1st time dgr MFC huhuh..

sue a.k.a umi akif berkata...

mcm best...dh byk pilihan skrg kan....kat trg ni pon yg br RFC...xtry pon lg ;)

AyuArjuna BiGoshh berkata...

dania cilik..mmg berbakat jadi model MFC....comey sokmo

MiSsZ berkata...

Mmmm... yummy..

First time datang sini..Tadi missz search kat google tentang orang yg minat kumpul FM.

Cute mum minat kumpul FM, kan? So, kena tengok kat sini:
http://misszgardenlittleshop.blogspot.com/

4 FM hanya RM10!!! Murah dan cantik..

Selain FM, keychain and tempat gantung kat hp n kereta pun ada... Belilah untuk dirisendiri atau untuk dihadiahkan kepada yang tersayang...Mesti diorang happy, sebab semua kat little shop MiSsZ ni, comei2 belaka..

Jenguk tau little shop MiSsZ!! Thanks!!

Cute MuM berkata...

@♥Mrs.Eady♥kami pon 1st time gak pergi..

Cute MuM berkata...

@sue a.k.a umi akifrfc?? apa tue..

Cute MuM berkata...

@AyuArjuna BiGoshhhuhuhu.. dania nie pantang suh bergambar.. tapi bila mood takder.. memang tak dapatlah...

Cute MuM berkata...

@MiSsZinsyallah..

r'Da berkata...

waa sgt dekat ngan umh rda, tp xpenah singgah mkn..padahal laluan hari2 amek my hero dr umh bb sitter..hehe.. nmpk mcm best, nk kne cube ni...

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy