Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Jumaat, Mei 06, 2011

Keinginan kami dah tercapai...

Seronoknya Cute Mum & Daddy berjaya bawa Dania tengok Perlawanan Bola Sepak Selangor kat Stadium.. Dulu masa mengandung, setiap kali ada perlawanan Selangor mesti pergi.. Selalunya kat Stadium Shah Alam.. Bila Dania lahir, kami tengok kat TV jer..

Dania memang suka tengok bola sepak.. Layan jer tengok dengan kami kat rumah.. Kali nie Daddy nak try bawa Dania tengok kat Stadium pulak.. Bukan kat Shah Alam.. Kat Cheras.. dekat sikit dan harga tiket RM10 seorang..

Sampai jer kat depan Stadium, kami cari baju Selangor untuk Dania.. sekali takder saizlah pulak.. Takperlah.. Lain kali yer Dania.. Pakai baju MU pon bolehlah.. Janji ada merah & kuning.. hihi..


Dania mula-mula ok jer.. Dah lama-lama nak lepas.. Kami memang pilih port yang tak ramai orang.. Senang nak jaga Dania.. Dania susah nak bergambar sebab tengah kusyuk tengok satu Group tue menyanyi dari awal sampai habis 1st Half..


Keputusan 1st Half, KL (1) vs Selangor (1).. Time nie Daddy ajak ubah kat Port lain pulak.. dekat dengan pintu Gol KL.. Nanti kalo GOL boleh nampak..


Mula jer 2nd Half, Dania dah start mengantuk.. BF sekejap, pastue tertido.. Boleh pulak Dania tido dalam keadaaan bising.. Sebab kat sebelah kami nie apa Fan Club Selangor yang bawa Alat musik.. Mungkin letih dah kot.. Berpeluh-peluh Dania masa nie..


Dania pon dah tido.. Masa Cute Mum dengan Daddy layan match nie.. Yang bestnya 2nd Half selangor jaringkan lagi 2 Gol.. Cute Mum boleh jerit jer.. Nak lompat2 dah tak boleh.. Kang terbangun pulak Dania..


Keputusan penuh KL (1) vs Selangor (3)... Selangor Menang!!!

Daddy kata kalo ada match lagi yang dekat, Insyaallah nak bawa kami pergi tengok lagi... Happynyer... TQ Daddy..


Minta tolong Vote Cute Mum dan Dania untuk Contest ini yer..

Cara-cara nak Vote :

1. Like The Summit Usj Subang >> http://www.facebook.com/summitusj


Maklumat lanjut pasal Contest ini KLIK SINI..

19 comments:

misya berkata...

wah dania minat bola eh

dilazfamily berkata...

baguslah cute mum nie. semua sukan suka. dilaz lum lagi pernah tengok bola sepak live. adalah dulu sekali masa study kat matriks tengok ERA FM vs Pahang FC.Tu jelah

syawalsimpsons berkata...

bestnyer cute mum...ala sue takot je nak bw syawal g tempat cam2...budak tecik 2 x reti ddk diam...

Nana berkata...

seumur hdp
xpenah g tgk bola kt stadium
tingin plak rasa
tp xminat bola haha
mcm mana?

fazilzura berkata...

wahhhh tgk bola live yek .. zura x penah tgk live kalau bola.. kalau konsert penah ler heheheh

Cute MuM berkata...

@misyayup..dania minat.. kalo tengah main, nampak orang main bole terus berhenti tepuk tangan..

Cute MuM berkata...

@dilazfamilyhihihi.. taklah semua sukan suka.. ini sukan yang cute mum & daddy suka.. dania suka kot nanti..

Cute MuM berkata...

@syawalsimpsonsnie dania belum boleh jalan lagi.. kalo dah stabil mesti tak duduk diam punya..

Cute MuM berkata...

@Nanahahah..kalo tak minat baik takyah pergi tengok.. mesti bosan..

Cute MuM berkata...

@fazilzurabola memang minat.. tapi kami konsert tak minat.. karok pon sama.. hihi..

mummy_ayu berkata...

wah..best tu gie stadium tgk bola...cayalah..dania pun layan..and tido ..bagus tul..tak ngamuk pulak tu..

nanakimie berkata...

wah,bestnya dania ikut mummy daddy jalan:) g nengok wyg,maen bowling,ngk bola..hehe...sonoknya!

aqishah berkata...

wah dania tgk bola... ni kat ppukm tu ker?...

EiJa ZaQuaN berkata...

wah srnok dania dpt tgk bola kat stadium ye..
abg pun ada plan nak bw zaquan g stadium..memandangkan umur dia dh 3 tahun ni..w/pun sbnrnya zaquan kureng minat bola..tp ni bila hari2 layan upin ipin versi piala dunia..sibuk pulak ngan bola dia..

Cute MuM berkata...

@mummy_ayumungkin masa dalam perut dania dah biasa masuk stadium.. tue yang tak kesah kot.. huhuhu..

♥MiZz-siHa♥ berkata...

wahh..dania girl minat bola..kecik2 dah p tgk live yea..

Cute MuM berkata...

@nanakimiekami selalu pesan kat dania.. kalo nak ikot, kena buat perangai baik2.. kalo menagdia2, mummy & daddy tak nak bawa jalan dah.. hihi..

Cute MuM berkata...

@aqishahyup.. stadium KL..

Cute MuM berkata...

@EiJa ZaQuaNrasanya kalo abang selalu bawak, mesti zaquan suka.. pengaruh upin ipin memang kuat.. hihi..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy