Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Rabu, Mei 11, 2011

Layan Movie kat rumah lagi..

Hujung minggu lepas Daddy ada beli DVD.. tapi tak sempat nak tengok.. Banyak sangat aktiviti kami buat.. Hari Isnin malam, kami layan DVD sampai pukul 1 pagi.. Nasib baik pagi esoknya tak terlajak bangun lagi macam tengok MU lawan.. huhuhu..

Cute Mum dengan Daddy layan cerita CUN! nie.. Dania dah tido nyenyak.. Dapatlah kami dating2 sambil tengok Movie..


Rasanya ramai dah tengok cerita nie.. Kisah selebriti terkenal yang mengacarakan program "Meletops".. Program yang suka bongkar gosip2.. Akhirnya termakan diri sendiri.. Jadi Luna Latisya nie balik kampung Tom kat kedah.. Pastue berjumpa dengan Hero Kampung Atan yang baik hati tapi panas baran.. Macam-macam yang terjadi kat kampung .. Akhirnya Luna melamar Atan untuk berkahwin.. So Sweet...

Kalo nak baca sinopsis Filem CUN! silalah ke SINI... Cute Mum tak pandai nak buat sinopsis.. huhu..

Keseluruhannya Filem nie menghiburkan.. Memang kelakar habis.. Tapi bila sampai bab sedih.. Terasa kesedihan tue.. Dania yang tido pon tiba-tiba terjaga pastue gelak sama.. Tak tahulah apa yang Dania gelakkan.. Pastue sibuk nak menyelit tengah-tengah antara Cute Mum dengan Daddy.. Tak kasi chance langsung kami nak bermesra.. huhu..

Minta tolong Vote Cute Mum dan Dania untuk Contest ini yer..

16 comments:

Mama Zharfan berkata...

beshnya layan movie berdua heheheh

misya berkata...

citer cun memang best.dania jeles la tu

eB ezrin berkata...

mmg best ker citer tuh? eB tgk skit2 jerk... cam kelam kabut la plk... alahai...

mummy_ayu berkata...

dah tgk dah Cun..best ek? kena tgk gak nie...

♥MiZz-siHa♥ berkata...

hahahah...mst die dah tau jeles tu..klau dah bsr skit lg la ssh mummy n daddy nak bermesra2 dpn die..hehehe

*amie pon cam tu,dpn die jgn harap nak bermesra2 berdua2an...mau die melompaat atas ddk trs kat tgh2

dilazfamily berkata...

mummy n daddy layan movie. dania tido, tapi last2 dania kacau daun.
tak kasi chance erk, cam ner nak dapat baby

Cute MuM berkata...

@Mama Zharfansekali sekala bolehlah.. huhuh..

Cute MuM berkata...

@misyatuelah pasal.. sekarang dania cepat sangat jeles..

Cute MuM berkata...

@eB ezrinok lah.. memang kelakar.. tengok lah nanti..

Cute MuM berkata...

@mummy_ayubagi cute mum best.. bagi orang lain tak tahu lah.. :)

Cute MuM berkata...

@♥MiZz-siHa♥huhu.. nnt kalo dania dapat sepupu baru tak tahulah jeles ke tak..

Cute MuM berkata...

@dilazfamilyhuhuu.. belum plan nak dapat baby lagi.. bagi dania besar sikit..

- Suraya - berkata...

memang best citer nie... ader kelakar ader sedih.... kami sekeluarga pun layan citer nie...

- Suraya - berkata...

memang best citer nie... ader kelakar ader sedih.... kami sekeluarga pun layan citer nie...

ibu qaleesya berkata...

dah layan dah cite tu tapi tak habis lagi

download je kat tenet

Cute MuM berkata...

@- Suraya -bestkan cerita nie..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy