Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Sabtu, Mei 07, 2011

one lovely blog award


Gembiranya bila ada orang bagi Award.. Bila ada yang bagi kenalah terima kan.. Pastue wajiblah buat apa yang disuruh.. huhu.. Sebelum tue nak ucapkan terima kasih pada puan nina yang baik hati serahkan "One Lovey Blog Award" ..

Tugasannya:
Senaraikan 7 Perkara berkaitan diri anda.

1. Seorang anak,isteri,ibu dan pekerja full time dan part time blogger.. :)
2. Orang yang nampak macam ceria n happy go lucky.. tapi pemarah jugak orangnya..
3. Terlalu sensitif.. Sangat mudah mengalirkan air mata..
4. Kat rumah suka buli Dania.. Daddy kadang-kadanglah..
5. Terlalu cerewet.. Kalo nak kemas rumah kena ikot cara Cute Mum.. huhu..
6. Tak reti memasak sebab dulu pemalas.. Sekarang dah rajin sikit..
7. Tak boleh duduk rumah lama-lama.. mesti bosan n ajak Daddy keluar.. huhu..

Tag 15 Blogger Pilihan..
2. Eb
10. Nana
12. Eima
14. Zie
15. Fieda
kalo boleh nak tag semua yang baca entri nie.. Silalah ambil Award ini..

Cute Mum suka semua blog mereka sebab Cute Mum suka baca cerita mereka.. Kebanyakkannya ibu-ibu.. Suka tengok keletah anak-anak.. Sebab Cute Mum pon dah jadi Ibu..

Kepada kawan-kawan yang semua
harap-harap sudilah
1. Copy imej award pada entry baru anda..
2. Buat link pada pemberi award
3. Senaraikan 7 perkara berkaitan diri anda.
4. Tag pula 15 blogger pilihan anda.
5. Alasan kenapa tag blog mereka.

Minta tolong Vote Cute Mum dan Dania untuk Contest ini yer..


2 comments:

Nisa' Azman berkata...

Thanx cute mum sudi tag sy.. WAh, thanx jugak, xsgka lak cute mum suke bc blog sy..XP bangga lak, hihi~...

Ok,nnti sy wat entry psl awrd nie ye.. Tp nk link pemberi award nie pd cute mum or puan nina tue?

dilazfamily berkata...

terima kasih Cute Mum.
maaf lambat komen. dilaz dah buat entri award tu. terima kasih sekali lagi. Nanti boleh bagi lagi

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy