Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Selasa, Mei 03, 2011

Senarai Bakal Pemenang..

Macam mana? Rasa-rasa betul tak tekaan kawan-kawan semua??

Dari jawapan yang Cute Mum terima, ada yang tertinggal cerita pertama Dania tengok iaitu "Aku Tak Bodoh".. Lagi satu ada yang beri jawapan mengikut Tarikh entri yang dibuat...Itu dah tentu salah sebab mesti pergi tgk dulu esok-esoknya baru update.. Takperlah.. Janji kawan-kawan semua dah mencuba mencari jawapan kat entri lama Cute Mum.. Terima kasih banyak-banyak..

Oklah.. Dari 54 orang peserta.. Hanya mereka ini sahaja yang memberikan jawapan dengan tepat..

3. Pn.nina *
5. Aliycia *
12. Aqishah *
15. Syima Emi *
16. Zie *
17. Fieda *
18. Queenpink *
19. Anim *
20. MummyHaza *
21. UmmiAsha *

Tahniah kepada 24 bakal pemenang.. Cute Mum mencari seorang peneka tepat & terpantas.. Dan 2 lagi melalui kaedah Lucky Draw.. Hadiahnya Shawl.. Mana yang ada buat entri tue, Cute Mum akan tambah Free Gift... suka tak??

Siapakah yang bertuah itu??


Tunggu selepas ini..

12 comments:

~~@lyci@~~ berkata...

yeyy.. masuk list.. tq cutemum ;)

bonda dadif aka akish berkata...

sape2....

apepon tahniah kepade anda yg bakal menang tuh..

=)

ibu qaleesya berkata...

sape la pemenang ye.. mesti dapat hadiah best tu

zahidah dihaz berkata...

jawapan saya tak tepat...nak jadi peserta yang bertuahlah....amin...hehehe



New Entry: [Week 2] Aku seorang pengarah filem

zahidah dihaz berkata...

jawapan saya tak tepat...nak jadi peserta yang bertuahlah....amin...hehehe



New Entry: [Week 2] Aku seorang pengarah filem

mummy_ayu berkata...

ramai gak tu yg teka tul..harap2 leh la menang....:-)

misya berkata...

wah meriah2,pemurah nyer cutemum ni

aLeesYa's Mummy berkata...

wah..tersenarai jugak..:-)
suspen jer cute mum nih..hehehe harap2 ada tuah la..

Nana berkata...

ala tak tersenarai

♥MiZz-siHa♥ berkata...

xsempat join la..

Nisa' Azman berkata...

wah, bestnye.. name sy ade dlm list, hehe.. thanks cute mum!!! ^_^ sy pasti bkn yg terpantas, tp arap2 lucky dlm lucky draw nnti, hihi... XP

cikpuanhady berkata...

yeayy..tersenarai..harap2 bertuah..ngee..

Blogshop kami :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS GA

Belog kami :Notre Belle Histoire

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy