Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Selasa, Mei 17, 2011

TNB Buat Gempak!

Pagi tadi Cute Mum ada buat entry yang harinie takder elektrik.. TNB buat maintenance... Kalo ikotkan surat yang diedarkan.. Bekalan elektrik akan terputus dari jam 11 pagi hingga 4 Petang..


So Cute Mum pon dah ready.. Buat entri awal2.. Walaupon semua entri iklan promote Contest jer.. Al least taklah sunyi jer blog Cute Mum nie.. Pastue dah siap2 plan malas masak..

Sekali tengok sampai sekarang pon elektrik ada jer.. memang TNB buat gempak.. Family Mertua Cute Mum awal2 lagi dah balik kampung.. Tak sanggup nak duduk dalam kepanasan.. Cute Mum pon kenalah masak.. huhu..

Tapi bagus gak tak jadi takder elektrik.. Bolehlah Cute Mum BW dan join CGL.. hihi..

Plan nak tengok anak buah baru tak jadi... Bilalah kami dapat jumpa baby boy baru nie... Dapat tengok gambar jer haritue.. Comel & gebu.. sama macam mama nya...


Ada Contest Sunsilk lah.. Hadian RM35K.. KLIK SINI Cepat!

Contest IKEA pon ada.. KLIK SINI..

Contest TERRA-OKE .. KLIK SINI.

6 comments:

dilazfamily berkata...

suspens jer erk.nanti cute mum tgk baby comel tu, cium sekali utk Dilaz erk. teringin nak baby lagi

eT berkata...

TNB lupe nk tutup letrik la tuh..hehe

iza berkata...

Assalam..
Kalau leterik masih ada tu maknanya tu, staf TNB tak cukup org la nak buat kerja tu, tu sbbnya keja tak jln..

Cute MuM berkata...

@dilazfamilyok.. cepat2lah usaha dptkan baby baru.. :)

Cute MuM berkata...

@eTagaknyalah tue..

Cute MuM berkata...

@izamungkin jugak.. ramai yang cuti agaknya..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy