Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Rabu, Jun 29, 2011

Percutian di Genting Highland @ Our Photos

Kami tak main banyak games pon kat Outdoor Theme Park.. Tapi lebih banyak amik gambar.. huhu.. Nie entry khas untuk Gambar-gambar kenangan kami disini yang takder kat entry-entry percutian kami yang lepas.. Kalo boleh nak letak semua kat sini.. huhu..


Gambar-Gambar Dania Alisha..








Gambar-Gambar Dania dengan Mummy..




Gambar-Gambar Dania dengan Daddy..



Gambar Daddy


Gambar Mummy..


Gambar bertiga jer takder.. Sebab takder orang nak amikkan.. Huhu.. Daddy memang malas bawa Tripod.. Lebih-lebih lagi datang naik Skyway.. Leceh..

Dalam pukul 5 Petang, kami pon gerak ke Skyway untuk balik.. Habis dah percutian kami kat Genting Highland.. Seronok sangat dapat lihat kecerian di wajah Dania.. Nanti bila Dania dah besar lagi.. Insyaallah kita pergi lagi yer..



7 comments:

ibu qaleesya berkata...

comel gamba dania dengan tedy tuh.. hehehe seronoknya.. macam sejuk sangat je kat sane tu

nanakimie berkata...

nana pun suka gmbr dania nang tedy!hehe..cute sgt:)

Bionic women berkata...

comel2 gambar dania, yg palling suka gambar bersama teddy dan gambar dania nak panjat tu..cunnn..

Cute MuM berkata...

@ibu qaleesyamemang sejuk sangat.. ini kali pertama kami pergi sepanjang masa berkabus..

Cute MuM berkata...

@nanakimiememng comel.. itu pon susah nak suruh dania dok diam..

Cute MuM berkata...

@Bionic womengambar panjat tue selepas dok ngan teddy.. nasib baik daddy sempat snap sebelum dania memanjat..

dak eina berkata...

best g genting nie.. aritu g amek gmbr je.. xmen pon..huhu

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy