Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Jumaat, Jun 03, 2011

Willy Satay Paling Best Di Kajang..

Masa Cute Mum komen kat entry Eyriqazz pasal Satay Willy lagi sedap,ada yang bertanya kat mana nak rasa kesedapan Satay Willy.. Meh Cute Mum tunjukkan..


Senang jer nak datang ke sini.. Cuma ikot Highway Plus dan keluar di Tol Kajang.. Dari Highway ke kajang tue dah boleh nampak Gerai Satay nie..


Kenapa Cute Mum kata Satay Willy nie paling sedap.. Sebab dagingnya lembut dah besar.. Ayamnya pon sedap.. Memang puaslah kalo makan... Harganya kalo tak silap RM0.70 secucuk..


Tapi nak diingatkan..Ramal Junction nie medan selera yang terbuka.. Kalo seat bawah bumbung agak terhad.. Jadi kalo cuaca hujan, memang tak sesuai untuk makan disini.. Sesiapa yang datang dari jauh nak makan kat sini, berdoalah yer cuaca elok.. Barulah dapat menikmati rasa Satay Willy nie dengan tenang sambil tengok tv di Screen Besar... :)

Nak tau lebih lanjut, sila ke Page Willy Satay di Facebook..

Anda Cute? Jom join Contest.. KLIK SINI..

Nak Kad Father's Day Percuma? KLIK SINI..




*Gambar diambil dari Facebook Willy Satay & Real Kajang Satay

7 comments:

Nana berkata...

adeh sedapnye
dah lama xmakan sate

nureen berkata...

mmg sedap kan satey bg penggemar satey.. klau besar gini 70sen mmg murah la.. nureen pon baru jer mkn kat penang ni tp mahal cikit la 1.50 sbb daging dia pon lain hehee

syawalsimpsons berkata...

nnt nak g try la

fazilzura berkata...

emm dh lama x makan satey kjg , dah x KICK cm dolu2.. now x bape nak sodap dh ..

jaa jaa berkata...

ooo, kt situ jer rupanya.. dok ulang-alik hari2 pun xtau.. org dok ckp satay willy tp xtau kt mana.. thanks uyun bgtau... pasni leh ajak hubby p bl kt situ..

Pink Lavender berkata...

slalu dgr tp xtahu tpt..
rupanyer dekat jer..
akan ku pegi mlm ni..hahaha

jemput follow makneng semula.. =)

Tanpa Nama berkata...

Sate willy mmg sedap tp serving pd customer ada sikit lambat. Kena perbaiki mybe tambah org pada serving pd customer.

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy