Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Isnin, Julai 11, 2011

Ada Iklan Grapevine kat Blog INI!!

Ada sesiapa yang sedang mencari Iklan Grapevine??

Kat Blog Cute Mum nie ada satu... Iklan dari Digi IPhone 4...Kalo ternampak tue jangan lupa nak share.. Satu unik klik leh dapat RM0.20.. Kalo tak tahu camner nak buat, cuba baca Tutorial ringkas nie..


Tq Nuffnang bagi lagi satu BE baru untuk blog nie..Sekarang nie ada 4 BE kat Blog Cute Mum Diary dan 1 kat Blog Contest..




14 comments:

Ibu Amani berkata...

cutemum:blog saya pon tgh ada iklan ni...jemput singgah ek :)

dilazfamily berkata...

best ye dapat BE lagi.bilelah dilaz nak dapat BE nie

Lelord berkata...

hehhehe harap2 jumpa la

MamaYatie berkata...

masa singgah ni tak kuar...kat blog saya keluar vios punya

amiey lee berkata...

cute mum..ooo grapevine tu gitu...kta ada tapi tak tau cmner gunanya

MARIA LIZA berkata...

maria semlm ada ler satu grapevine tapi boleh laks tak tau nak buat camne..share aje ler & letak email tapi takde laks dpt reply emel dari nuff...

Nana berkata...

wah rancak btol be kt blog uyun

Cute MuM berkata...

@Ibu Amaniok.. nanti cute mum singgah yer..

Cute MuM berkata...

@dilazfamilyinsyallah.. mesti ada punya nanti..

Cute MuM berkata...

@Lelordkalo jumpa jangan lupa share..

Cute MuM berkata...

@MamaYatiekadang tido kot.. huhu.. vios punya dah share..

Cute MuM berkata...

@amiey leeklik jer ikon yang ada kat situ.. pastu bagi email..

Cute MuM berkata...

@MARIA LIZAcuba buat lagi sekali.. sebab nanti kat email diorang suh pilih nak masuk income kat mana..

Cute MuM berkata...

@Nanaalhamdulillah.. rezeki.. nana punya camnuer?

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy