Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Khamis, Julai 28, 2011

Dah ketagih benda nie pulak..

Cute Mum nie memang pantang betullah kalo jumpa Game yang menarik.. Mesti dok mengadap sampai puas hati.. huhu....Pastue sambung kerja balik.. Dah tue bila penat.. sambung main balik.. Sebab tue Blog Contest dah berabuk.. huhu..

Jomlah main game nie.. Ada hadiah yang menarik..Cute Mum target nak dapat HP Samsung GALAXY MINI tue...


Tapi macam jauh jer lagi nak masuk TOP10..

Yang nie Ranking semalam..



Yang nie pula Ranking terbaru.. Walaupon Point naik..


Nampaknya kena teruskan usaha lagi nie.. Janji kerja kat Ofis siap.. :)


12 comments:

eima berkata...

dulu kau pun sama ...skrg dah tak de ..sbb opis blocked abis games ..huhu

Nana berkata...

wah ada adiah bez
kita mmg xsuke main game heee

Cute MuM berkata...

@eimayerke.. tak tau sampai bila aku dok main game nie jer..

Cute MuM berkata...

@Nanahehe.. memang best.. tapi penat..

Mama Zharfan berkata...

me tak reti nak main :p

amiey lee berkata...

alamak..main game pun leh dapat hadiah ..bestttt tapi kta takde masa la nak main game...

gd luck cute mum

Myra Jay berkata...

Sebab tu myra takmau terlibat dengan game, takut ketagih jugak :)

hafizulhakim91 berkata...

game ni kena pantas..huu..de rahsia x nak main game ni?

Cute MuM berkata...

@Mama Zharfansenang jer.. kena pantas tekan keybord.

Cute MuM berkata...

@amiey leememang ada.. tapi bukan senang nak menang..

Cute MuM berkata...

@Myra Jaymemang ketagih kalo bagi yang minat main game..

Cute MuM berkata...

@hafizulhakim91takder.. memang kena pantas jari jemari tue..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy