Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Isnin, Julai 18, 2011

Gambar Cute Mum & Dania masuk Majalah!!

Setiap bulan Cute Mum mesti nak beli Majalah Pa&Ma.. Seronok baca majalah nie sekarang sebab banyak Info pasal Penyusuan Bayi.. Lagi-lagi tunjuk Produk yang sesuai untuk menjayakan Penyusuan Badan.. Untuk Dania dah terlambat kot.. Tapi insyallah untuk anak yang seterusnya Cute Mum akan cuba Full Breasfeeding..


Keluaran Ogos 2011 kali nie lebih bermakna bagi Cute Mum sebab buat pertama kali gambar Cute Mum sedang menyusukan Dania memenuhi ruang Kasih Ibu (Breastfeeding).. Kira hadiah hari jadi Cute Mum lah nie.. Sebab bulan Ogos nanti Cute Mum akan sambut Birthday.. hehe..


Ini kali pertama Cute Mum hantar gambar sendiri untuk peraduan dalam Majalah tau.. Sebelum nie malu.. hihi.. Bila tengok ramai jer rakan Blogger yang hantar, Cute Mum pon try jerlah.. Cute Mum dah dapat panggilan dari Pa&Ma bulan Mei lepas..Tue yang tertunggu-tungu bila muka Cute Mum masuk.. Nak gak rasa glemer muka masuk majalah... hahah..

Tak sangka antara dua gambar yang dihantar, gambar Cute Mum tengah menyusukan Dania masa main bowling kat MIBC yang menjadi pilihan.. Tq Majalah Pa&Ma buat saya tersenyum.. :)


Harap pasnie gambar Dania pulak yang masuk Majalah.. hihi..

Gambar copy dari Yaana Ramli sebab Cute Mum tertinggal Kamera kat Ofis.. Kat Majalah tue pon ada muka Yaana Ramli tau.. Cepat baca kat entry dia INI..

40 comments:

kaseh suchi berkata...

glemer la cute mum
lepas ni jangan x layan kawan2 blogger hehehe
taniah2

Salina@IbuAqil berkata...

Alolololo comelnya!!!!! Hehehehe sweet sgt..

Huda berkata...

tahniah!huda dh beli semalam lepas bace entry kat blog yanaa ramli n mama zharfan too :)

eB ezrin berkata...

wahhhh, tahniah... eB gaks yg blom lagi tergerak ati nk msk mjlh... ;p...
insyaallah... x lamer lagi kot, eB nk cuber gaks :)

zaidah berkata...

tahniah CM...satu malaysia tahu...gelamor...

ytekecik berkata...

wah sooo sweet... tahniah

mama tisya berkata...

glemer msk majalah...kita tk pernh hantar cz syaratnye kena cuci kn..hehhehe

Zue AnnaLeeya berkata...

makin pemesla pasni erk...

Chempaka Sari berkata...

wah beraninya...bagus bagus masuk jugak majalah. Ingat ibu tak hot tak boleh masuk majalah ke... Jadi seorang ibu lagi best kan.

mummy_ayu berkata...

tahniah..kuar Pa & Ma lagi..best!!

amiey lee berkata...

wahhh glemer...nak autographhhh heeeee

MARIA LIZA berkata...

Dah lama gak Maria tak beli Pa & Ma ni...Uyun BF baby tak perlu malu dah...Maria sekrg ni dah tak kisah BF kat mana2..Yang penting tutup aurat sebab dah ramai ibu2 kat Malaysia dah ada kesedaran pasal BF ni...Go for it!!! Maria ada tempoh 5 bulan lagi untuk lengkap penyusuan eksklusif Maria ni...

Hanani berkata...

patutla macam penah tengok muka cutemum..anyway, saya dah backlink awak..jemput singgah blog saya..

fazilzura berkata...

wahhh glam abis

dilazfamily berkata...

alhamdulillah...dah masuk majalah juga Cute Mum.semoga lepas nie dania pulak.jom kita sama2 masuk dalam majalah

GaRy™ berkata...

wah!!! artis2... hehe.... tahniah~.. =)
kiut je Dania kat situ... =)

EiJa ZaQuaN berkata...

tahniah..me pun pembeli tetap majalh pa&ma..tp mmg xmasuk pun contest magazine ni sbb xde masa nak g cuci gmbr..

b/f skrg ni mmg lg mudah..ziqry pun now fully b/f..cuma masalahnye bila pam susu x byk...cukup utk bg direct jerk..

Nafisa81 berkata...

waa...makin glamer uyun..erra fazira pun takde gambar bf anak dia...erk..ada kena mengena ker?

Nana berkata...

nk otograp..hehe
pemes3

Cute MuM berkata...

@kaseh suchiala.. bukan glemer mcam dato' siti pon.. cuma sekeping gambar kecik.. takkan nak lupa kawan blog..

Cute MuM berkata...

@Salina@IbuAqilsweet ker? malunya.. hihi..

Cute MuM berkata...

@Hudananti simpan buat kenangan yer.. heheh..

Cute MuM berkata...

@eB ezrineb tayah masuk majalah.. sebab dah ada peluang masuk TV.. lagi glemer tau!

Cute MuM berkata...

@zaidahtakderlah satu malaysia.. orang yang beli majalah tue jer.. hihi..

Cute MuM berkata...

@ytekecikmekasih.. nanti joinlah..mana tau ada rezeki pulak..

Cute MuM berkata...

@mama tisyayup.. daddy dania rajin cuci gambar..tue yang boleh masuk..

Cute MuM berkata...

@Zue AnnaLeeyaala.. bukan orng lain kenal cute mum pon.. kawan2 blog jer yang tau.. hihi..

Cute MuM berkata...

@Chempaka Sariberanikan jerlah.. betul tue.. jadi ibu lagi best tau..

Cute MuM berkata...

@mummy_ayubaru sekali jer.. tapi happy sesangat..

Cute MuM berkata...

@amiey leeboleh2.. meh sini.. haha..

Cute MuM berkata...

@MARIA LIZAuyun memang tak malu pon nak BF.. sebab tue mana2 pergi pon, tetap BF dania.. yang malu tue nak hantar gambar masuk majalah.. hehe..

Cute MuM berkata...

@Hananihehe.. tq yer..

Cute MuM berkata...

@fazilzuratak habis lagi.. cikit jer.. huhuhu..

Cute MuM berkata...

@GaRy™takder lah tahap artis lagi.. nak jadi hot mama jer.. hehe.

Cute MuM berkata...

@EiJa ZaQuaNsebelum balik siggahlah kedai cuci.. hantar gambar ziqry.. mana tau ada rezeki ker..

Cute MuM berkata...

@Nafisa81hehe... kalah erra fazira kan..

Cute MuM berkata...

@Nanameh sini..uyun sign.. haha..

YaNNa berkata...

@kaseh suchi

Hehe.. cumil jer kan.. betul tu, walaupun kecik je gambar kite dlm tu, but best kan dapat masuk magazine.. kami ni ari2 dok belek2 page yang santai pa&ma kat penang aritu... huhuhu senyum sampai tinge...

next year, join reramai santai pa&ma...mmg best...

Nisa' Azman berkata...

hehe..br je bli Pa&Ma semlm.. bestnye dpt msuk majalah kn? hehe.. congrats ye cute mum!! Tringin gak nk msuk Pa&Ma, tp malas lak nk print pic, huhu~..

fieda berkata...

olololo...comeynyer cutemum dgn dania tu...

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy