Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Rabu, Julai 27, 2011

Hidup Dihantui dengan panggilan mereka!!!

Tadi tengah buka blog cari Idea nak buat entry.. Tetiba nampak iklan nie yang sedang elok menari-nari..


Terus hati Cute Mum membara.. Kenapa?? Sebab hidup Cute Mum sekarang rasa tak tenang.. Setiap hari diorang call.. Kalo tak dari London Weight, dari Yun Nam.. Tak pon dari New York.. Tension tau.. Berkali-kali diorang call..

Cute Mum dah kata tak jadi nak buat Treatment tue.. Pastue bagilah alasan sibuk hujung minggu.. Kalo hari kerja memang tak boleh nak pergi.. Nanti siapa nak jaga Dania.. Tapi diorang nie tak paham-paham jugak.. Asyik call suruh datang jugak.. Katanya jangan risau.. semua nie free khas untuk you.. Erm.. Betul ker??

Last-last Daddy tolong jawabkan.. Bagi tahu Cute Mum tak der sampai dekat raya nanti.. Pergi Outstation.. Handphone tak bawa.. So orang tue kata takperlah.. Nanti dah dekat Raya saya call balik.. Aduh! Tak paham-paham jugak.. Sejak hari tue barulah HP Cute Mum takder panggilan dari mereka..

Kenapa Cute Mum tak jadi nak pergi?? Sebab dah boleh agak strategi mereka.. Dan bila baca entri seorang yang dah pergi, lagi lah Cute Mum taknak.. Kalo nak tahu kisahnya.. Baca entri INI..

Ada juga yang terkena sama macam Cute Mum ker?


36 comments:

KSWSK berkata...

Akk pun dorang call jugak..since last week...memula je akk jwb..time tu akk meeting than dia ckp nak call blk..sudahnya bl akk nmpak no tu akk silent kan je phone...hehehehehe

Cute MuM berkata...

@KSWSKmemang dah silent.. tapi 3 hari tue die dok call jer.. tension sungguh..

mama tisya berkata...

mmg diorang akan cal pujuk2 soh pegi..ckp je free tp ada caj terselindung

juelee berkata...

aah cutemum, ada few blogger fren me pun kene gak, join contest ni skali dah pi depa paksa2 suh join huhuu..

terus saya tak ajdik join contest depa nie, saja je nak kenekan kite..

puan nina berkata...

kesiannye..memang cara diorang camtu eh?dah takde customer sgt kot smp paksa2 org camtu..

azlin mrs'Hairil berkata...

same2 lah kite..dah hafal dah nombor dorang tu...he3

Cute MuM berkata...

@mama tisyarasanya camtuelah kot.. ramai yang cerita camtue..

Cute MuM berkata...

@jueleetuelah.. tak tenang tau kalo orang suh paksa2 nie..

Cute MuM berkata...

@puan ninamungkinlah kot.. jangan dekat raya nanti diorang call lagi sudah..

Cute MuM berkata...

@azlin mrs'Hairilcute mum pon dah siap save nombor diorang tue..

eima berkata...

tu la jgn pegi la ...memula kate mmg free .. pastu siap paksa beli produk la .. memacam nk charge ... jgn tertipu ....

seb baik cute tak terpengaruh kan

Sidratul Muntaha berkata...

byk fraud mcm ni skunk
tu ayu tak join la contest sembarang2
sume tu bermotipkan semata2..
nak klu request no phone la itu al ini..
cam gamps jer rasanya..

syawalsimpsons berkata...

MMMMMM....SUE PUN PENAH KENA GAK...WAT TAK LAYAN JE LA..MMG STREESS NGAN DORANG NI...TAPI NAK WAT CAMNE...

Anum berkata...

good luck sis
boleh shopping raya

mama shifa berkata...

mama shifa pon huhu
jawap sekali jer pastu buat bodoh jer

IntaNBerliaN berkata...

samala cute mum.. mula2 je saya jawab.. lps tu tak jawab smpaai skrg... rajin pulak dorg duk tel hari2..

amiey lee berkata...

ooo cute mum dh wat entry...baru aja nk bg tau.. tadi baru depa call..yang yun nam tu... sbnrnye bila pikir2 balik mls la nak pegi.. payah anak2 sapa nak jaga..huhuhu (alasan kan) hhaa

Nana berkata...

kita xde plak org yunnam tu call lg hehe
tobat xmo dah join contest diorg menipu je ni

Zue AnnaLeeya berkata...

akak dulu penah gi skali treatment yg free tuh kt london manag tuh...
pastuh diaorg slalu call nak suh kita sambung...
mmg geram bila kita ckp taknak tp mcm tak reti plak...
last2 akak bg alasan akak peknen...
tipu sunat...
skrg diaorg tak call dah... huhu...

shidasyakirin berkata...

ramainya jadi mangsa..agak2 boleh report kat kpdnkk tak??

Cute MuM berkata...

@eimatuelah.. nasib baik tak pergi..

Cute MuM berkata...

@Sidratul Muntahabetul tue.. pasnie kena lebih berhati2..

Cute MuM berkata...

@syawalsimpsonsyerker.. harap die jemulah nak call uyun hari2..

Cute MuM berkata...

@Anum:)

Cute MuM berkata...

@mama shifahuhu.. nie dah jawab.. pastue tetap call lagi.

Cute MuM berkata...

@IntaNBerliaNbetul tue.. tension tengah kenduri hari ahad tue asyik diorang call jer..

Cute MuM berkata...

@amiey leehuhu... takper buat alasan..janji tak payah pergi sana..

Cute MuM berkata...

@Nanatuelah.. kena hati2..

Cute MuM berkata...

@Zue AnnaLeeyatahtah nanti dah cukup 9 bulan + pantang diornag call balik..

Cute MuM berkata...

@shidasyakirintahlah.. bolehlah kot.. huhu..

PinkUmmi berkata...

tak payah pegi cute mum..PU dah pergi memg terkena ngan diorang nih..leh tny nak byr gne credit card atau cash...hangen PU mse tuh..

Myra Jay berkata...

Ada member opis penah terkena gak tp bkn pangilan tepon, dia tgk iklan untuk sekali treatment cuma RM10, terpedaya terus pergi,
p je sana bukan RM 10 tp ada lg tmbahan total kena bayaq dekat RM600 konon2 untuk 7sesi.. Last2 member terpaksa amik jugak sebab malas nak dengar macam2 trick diorang lg..

SyUhAdA berkata...

nsib baik x join.
dah agk mcm nie laa diorg kacau nnti..huhu..
dah org xnak dipaksa jgk..

Cute MuM berkata...

@PinkUmmiyerker.. mesti bengangkan kalo diorang paksa2 camtue..

Cute MuM berkata...

@Myra Jayyerker.. bahaya tue.. bukan sikit kena keluar duit.. memang tak akan jejak kaki kat sana..

Cute MuM berkata...

@SyUhAdAtak sangkalah die akan terus kacau kita bila kata tak nak pergi.. teruk tol..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy