Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Rabu, Julai 13, 2011

IL Family Day @ Sambutan Besday Nenek

Sambutan Besday Nenek kali nie lain dari yang lain.. Jujur Cute Mum katakan, selama nie Cute Mum tak pernah lagi buat aktiviti camnie semasa bercuti.. Memang terharu sangat Cute Mum tengok keluarga Mak Mertua nie...

Masuk jer Solat Maghrib, mereka semua sembahyang berjemaah.. Memang sesuailah pilih Apartment nie.. Hall yang luas muat untuk mereka berjemaah..


Cute Mum cuti.. So temankan Dania jerlah.. Dania nie kan suka meniru.. Bagus gaklah kalo Dania tiru cara bersembahyang.. Nanti senang nak ajar..


Lepas selesai solat Maghrib.. Tahlil pulak..


Selepas selesai semua.. Sesi salam Nenek.. Rasa sayu jer tengok wajah nenek bersama Cucunya.. Selamat Ulangtahun Nenek.. Semoga diberi kesihatan yang baik dan sentiasa gembira disamping keluarga tercinta,..


Tadi sayu.. Yang gambar nie rasa nak gelak.. Sebab dua jejaka nie datang dari mana tah.. Pakai kain Batik.. hehe.. Salah Cute Mum terlupa bawa seluar panjang Daddy.. Terpaksalah pakai kain batik.. huhu..


Lepas selesai tue, masa untuk makan malam.. Banyak lauk yang best-best tau.. Ayam bakar, sotong stim.. Tapi sayangnya Cute Mum tak larat nak makan.. Kepala dah pening lepas mandi kolam petang tadi.. Cute Mum memang batuk sebelum datang sini..


Lepas jer makan, Cute Mum memang dah tak larat.. Badan rasa panas nak demam.. Daddy bagi Panadol, Cute Mum terus tertido dalam bilik..


Tak dapatlah nak tengok aktiviti menarik diorang.. Cuma dengar dari Daddy n gambar-gambar nie jer.. Mula-mula sesi potong kek..


Pastue ada macam-macam acara sukaneka untuk budak-budak nie.. Main bowling lah.. Kemudian main sambung straw..Kelakar pulak tengok Dania nie.. Macam dia pon join sekali jer..


Dania punyalah excited, orang belum umumkan pemenang lagi Dania dah pergi dulu kat Uyang minta hadiah.. haha..


Dania tak pandai main lagi lah.. Duduk main dengan Riz jer.. Nanti kalo ada rezeki lagi, tahun depan Dania ngan Riz dapat join..


Sebabkan Cute Mum dah Flat dalam bilik.. Nenek yang mengambil tugas jaga Dania.. Bagi Dania makan.. Dania nie sangat manja tau dengan Nenek selain dari Cute Mum.. Jangan ada orang lain dekat.. Mesti Dania menangis..


Dah tengah malam baru Cute Mum teringat Tender belum siap lagi.. Terus bangun nak buat.. Sebelum tue sempat lagi ajak Daddy pekena Teh Tarik kat Kedai Mamak depan Politeknik PD.. Balik rumah sempat siapkan satu jer.. Dania dah tak boleh duduk diam.. Nak ajak Cute Mum tido sekali jugak..

So simpan kerja.. Tido... Esok nak mandi laut lagi.. Itupon kalo air pasanglah..


Dah baca tue, rajin-rajinlah klik iklan kat bawah nie yer.. TQ

4 comments:

syawalsimpsons berkata...

kelakar tengok daddy dani pakai kain batik...mmg terbaaeekkk tu

amiey lee berkata...

huhu cute mum siap bawa kerja balik umah...huhu kta buat cm tu bila akhir tahun nk kna siapkan guideline ..huhuh time tuh feninnn smpai hubby pun geleng pala...

skrg ni besa2 je..heeee

syanasaid berkata...

bile buat sambutan gini rse syahdu je kan
tp tenang :-)

Nafisa81 berkata...

eehh...hepi famili...

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy