Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Ahad, Julai 10, 2011

Mari Beli Biskut Raya dari Laily Cookies Homemade!!!






Tak sampai sebulan sahaja lagi Ramadhan akan menjelma... Seperti tahun-tahun yang sudah.. Cute Mum akan membantu Mak Cute Mum membuat Biskut Raya.. Tempahan untuk Tahun ini sudah pon dibuka.. Marilah beli.. :)

Ini antara biskut yang boleh ditempah dari Laily Cookies Homemade.. Ada 38 Jenis kesemuanya.. Harga dari RM18-RM21 /50pcs..


Setiap order anda kami akan packing dalam Botol 50pcs..


Ini contoh biskut raya yang telah siap untuk diedarkan kepada pembeli..


Kami juga menerima tempahan cenderahati untu sebarang majlis.


Untuk melihat kesemua jenis biskut yang dijual.. Sila ke Facebook PUNCAK SAKTI ~ LAILY COOKIES HOMEMADE..

Sekiranya ada yang berminat untuk membeli secara terus,borong @ menjadi agent kami, sila email kepada Cute Mum di mamiuyun@gmail.com.


26 comments:

MARIA LIZA berkata...

nampak sedap & menarik...

notti netti berkata...

mana yang sedap? eheheh

HonEyBuNNy berkata...

tertarik hati tgk biskut raya new 2011 tu..hehe...

**jom join 1st giveaway sifu & ila..hehe

Farah Shamsudin berkata...

Almond London tu yang tak tahan tuu..

Nana berkata...

wah ada juai kuih raya ye

fieda berkata...

harga ok menarik...nk jamu mata dulu...

dilazfamily berkata...

wah dah ada tempahan biskut rayalah.nampak macam sedap jer..

Cute MuM berkata...

@MARIA LIZAmemang sedap pon.. yang mana tulis best seller tue paling BEST!! mehlah beli..

Cute MuM berkata...

@notti nettiYang bercoklat semua sedap.. lagi satu Cheese..

Cute MuM berkata...

@Farah Shamsudinmehlah beli..

Cute MuM berkata...

@Nanayup.. setiap tahun.. tahun lepas tak promote sebab tak aktif berblog lagi.. huhu..

Cute MuM berkata...

@fiedajemputlah jamu mata dulu.. kalo berkenan boleh order..

Cute MuM berkata...

@dilazfamilymemang sedap.. huhu..

::NureeN:: berkata...

cute mum menang ni

http://ibulunakemarukhadiah.blogspot.com/2011/07/dan-pemenangnya.html

tahniah dania

anisalya berkata...

sedapnya kuih raya...

Ummi Dania Yasmine berkata...

Tahniah menang Anmum kat fb....cute mum Nurul Uyun kan?...alhamdulilah

****sorry komen ni takde kena mengena ngan kuih..hehheheh :-)

Eyriqazz berkata...

Saya datang mahu menegur seperti dijanjikan di entry ini :

http://www.eyriqazz.com/2011/04/selamat-sudah-ku-teguri-siapa-lagi-mahu.html


Inilah teguran saya :

1) Nama blog - mudah diingat,mudah sebut...good
2) header blog, cantik dan sweet.
3)too many widget kiri dan kanan
4)ruangan entry agak sempit
5)gambar agak kecil. kurang teruja
6)entry centre- rasanya justify lagi selesa membaca...

eynda berkata...

Dah start ambik order ye... :-)

aqishah berkata...

wah sedapnyer nih... lapo daaa

deqlis berkata...

sedap2x.mari beli dodol deqlis
http://ellismeliashoppe.com

p/s: tumpang iklan ye cute mum..muahh muahhh muahhh:0))

Keyphochee berkata...

walla...dah rambang mata ni...tapi xleh beli awal2..kang x dan nak bawak ke raya...jangan lupa join Ga me ye..http://keyphochee.blogspot.com/2011/07/ga-setulus-ingatan.html

fazilzura berkata...

wahhhh .. besh nye

zr pun jual kuih thn ni ( tiap2 thn pun ehhehe)

JHaZKiTaRo berkata...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah ke blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba mengembara ke 46 buah negara.. :)

sorfiena berkata...

wahhh, sedapnya biskut tuw maa :D
nak alamat rumah mama , nak pergi raya kat rumh mama . hehe nak beli x cukup duit xD

Zakiah_MamaAdamz berkata...

Sori eak tuan umah...cari shoutbox xjumpa...so ni kata2 dr saya... heheheheee

thanx 4 ur support on AdamShoppe's GA.Kindly drop ur fullname & add to adamzshoppe@gmail.com for redemption. Thanx agn. :-)

EiJa ZaQuaN berkata...

mmg dijamin sedap dan murah..
sila la beli ye kwn2..
sbb sy pun agen laily cookies jgk..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy