Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Selasa, Julai 12, 2011

Misi Harini nak Beli Tiket AirAsia!!

Selamat pagi semua.. Semalam seharian Cute Mum membuat kerja.. Sampai BOS pon kena tolong sama..pastue BOS merungut kata penat.. hahah.. Padan muka.. Baru die tau penat ke tak nak buat Tender banyak-banyak sekali gus.. Pukul 7 baru kami sama-sama balik.. Pastue BOS belanja Cute Mum n Daddy makan malam dulu.. TQ BOS..

Semalam sempat gak Cute Mum tengok Blog kawan-kawan jap.. Sementara menunggu photostat.. Pastue ternampak Nana share AirAsia ada Promosi RM3.. Memang benda yang ditunggu-tunggu... Kenapa??


Sebab masa Promosi 1sen.. Cute Mum cuma dapat beli Tiket Balik jer.. Pergi dah harga Normal.. So kami plan nak tunggu kalo ada Promosi lagi.. Baru beli tiket pergi pulak.. hehe.. So sekarang nie tengah menunggu Daddy bank in duit.. Baru start operasi nak membooking Tiket.. Harap semua berjalan dengan lancar lah..

Agak2 kami nak kemana yer??


26 comments:

MamaRifqy berkata...

Murah Murah MUrahh!!hehehheheee..

Farah Shamsudin berkata...

wah! best ni.. tapi saya tak suka nak tunggu lama2.. mmg saya tak pernah booking tiket promosi air asia.. rasa macam lambat sgt nak g bercuti tu.

syawalsimpsons berkata...

jalan jauh sikit kot...hehehehh

zaidah berkata...

memang murah...

notti netti berkata...

net tak pernah buat booking air asia....takot tak dpt cuti.

Lelord berkata...

huhuhuhu semer citer pasal AirAsia, mamanajlaa nak balik raya kat mesia ni...tiket mahalllll

eB ezrin berkata...

kami blom lagi dpt nk booking tuh.... nak gi KK kot? ;p

Nana berkata...

langkawi la tu kan?kan?hehee

amiey lee berkata...

ehhh boleh plak gitu..ari tu booking tiket balik..ari ni booking tiket pegi..hee lawak la cute mum ni.. tp cute idea

Cute MuM berkata...

@MamaRifqytapi tak banyak yang free..

Cute MuM berkata...

@Farah Shamsudinkami suka sebab nanti boleh kumpul duit.. kalo tak jadi pergi pon, taklah ralat sangat..

Cute MuM berkata...

@syawalsimpsonstaklah jauh.. tapi kali pertama nak pergi bersama..

Cute MuM berkata...

@zaidahdah beli ker?

Cute MuM berkata...

@notti netticute mum senang nak cuti.. kalo yang kerja tak menentu tak bolehlah kan.. kena last minute plan..

Cute MuM berkata...

@Lelordmestilah mahal.. balik ker tahun nie?

Cute MuM berkata...

@eB ezrinbelum plan nak bercuti ker? bukan KK..

Cute MuM berkata...

@Nanaala.. soalan bocor..

Cute MuM berkata...

@amiey leehehe.. bukan selalu dapat tiket murah.. balik pon jadilah.. haha..

aanie berkata...

pagi ni kat opis ni masing2 sebuk duk booking tiket...huhu..good luck ye..

MamaEma berkata...

semoga berjaya cutemum...ema dah booked ke jakarta...

Myra Jay berkata...

Besnyer nak p jalan2 :)

Myra ada gak tengok tapi tiket tak murah sangat pun..huhuu

Ibu Amani berkata...

wah..ada grapevine kat blog cute mum...

Cute MuM berkata...

@aanieuntung air asia kan..lagi kerap buat promosi.. lagi ramai yang nak pergi bercuti..

Cute MuM berkata...

@MamaEmawow.. best tue.. cute mum dah pernah g jakarta.. tapi dania belum..

Cute MuM berkata...

@Myra Jaynasib jer.. ada yang murah ada yang normal price..

Cute MuM berkata...

@Ibu Amanijemput share..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy