Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Selasa, Julai 26, 2011

Nasib Baik Sempat Bergambar... Tinggal Walkman & 15 Keping Voucher jer..Siapa nak cepat!

Semalam baru Cute Mum dapat Hadiah kemenangan dari Anmum.. Malam sebelum tido Cute Mum cakap ngan Daddy nak amik gambarlah.. Mana tau tak sempat nak bergambar ke nanti.. Tue yang muka seposen jer tue.. huhu..


Kenapa Cute Mum kata takut tak sempat? Sebab Cute Mum nak jual barang-barang nie.. Cute Mum tak pakai pon.. Daddy kata dari simpan jer.. Baik jual kat orang.. Mana tahu ada yang memang nak beli.. Duit tue boleh simpan untuk beli benda yang Cute Mum nak..

So harinie Cute Mum dah selamat Jual beberapa barangan.. Terima kasih kepada yang sudi beli..

iPod Touch 32G 4th Generation nie paling Top orang tanya.. Tapi Cute Mum jual kepada yang paling cepat.. So dah selamat pon menjadi milik orang lain.. Kejap lagi Daddy nak poskan..


Voucher RM20 Giant nie ada 25 keping..Dania tak minum susu nie.. Tue yang nak jual..Tapi sekarang tinggal 15 jer.. Dah ada yang beli.. Cute Mum tolak RM15 sekeping.. Vaucher nie hanya boleh beli "Anmum, Anlene and Fernleaf Milk Powder only".. Expired 31 Jan 2012..


Dan yang tinggal Sony E Series Walkman nie sahaja.. Cute Mum nak jual RM350 termasuk accesories dan postage.. Kalo berminat boleh bincang kat FB @ mamiuyun@gmail.com..


Kalo ikotkan hati memang sedih tau.. Sebab first time menang hadiah best camnie.. Tapi Daddy kata, kalo ada rezeki tak kemana.. Biarlah orang lain yang nak guna yang pakai.. So Cute Mum harap orang yang beli itu akan gembira dengan harga yang Cute Mum tawarkan.. :)


16 comments:

Mama Zharfan berkata...

ok jer jual :) me selalu jual brg2 hasil contest :)

Cute MuM berkata...

@Mama Zharfantau2.. ada tgk gak blog shop sis tue..

amiey lee berkata...

huhu takpa kalau tak guna jual aja la cute mum dr terbiar betul tak???
kta pun byk voucher tesco dapat setiap bulan sbb hubby supplier..tapi bukannye guna pun bg kt sanak sedar aja la

Cute MuM berkata...

@amiey leetuelah..bila dapat jer terus pikir nak jual.. memang tak usik pon lagi.. cuma bergambar.. hihi.

ita berkata...

best nyer Cute mum selalu dapat hadiah...

r'Da berkata...

best nye slalu murah rezeki..

aanie berkata...

bestnya kan dpt hadiah lumayan cmni..kalau dpt voucher jusco best gak kan??

amiey lee: nak voucher tesco skit blh?? hehe, sesuka ati je kan??

MamaYatie berkata...

uyun..tak guna baik jual..peram lama nnt dah out dated value pun turun..huhu..jgn sedey yer..nnt beli brg lagi best..besar gak total amaun tuk 3 items tu kan

Cute MuM berkata...

@itakalo ada rezeki dapatlah.. :)

Cute MuM berkata...

@r'Daamin.. harap kita semua pon murah rezeki..

Cute MuM berkata...

@aaniebetul.. BFF MZ dapat Voucher Metrojaya n apa tah.. nilai pon sama RM2k.. memang syok buat shopping raya..

Cute MuM berkata...

@MamaYatiea'ah.. semua barang tue dah jual.. tinggal 15 keping voucher jer..

Myra Jay berkata...

Cute Mum, Myra ingat nak beli voucher tu 2 keping la, sebab me & hubby minum susu anlene & fernleaf..

normj1001@hotmail.com

Cute MuM berkata...

@Myra Jayboleh jer... nanti FB cute Mum lah senang..

tiefazatie berkata...

bestnya hadiah...btol jg dr sis xgne kan..tp kalu ifa..mmg guna..hantu gadget nie..haha

nanakimie berkata...

xde seposen pu muka sis..hehe..nana suka je pic sis tu...comey+ceria lagi:)

neway, congrats sis!

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy