Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Isnin, Julai 04, 2011

Nuffnang nie macam tau-tau jer ..

Apa yang Nuffnang macam tau-tau jer tue?? Apa lagi kalo bukan Iklan Peraduan yang memberi kami peluang untuk dapatkan Tiket Percuma tengok Liverpool melawan Malaysia.. Kali nie anjuran Motor Trader.. Cute Mum dah join.. Harap bertuahlah.. huhu..


Dan tak sangka Iklan itu adalah BE terbaru kat Blog Contest.. Nie yang wat Cute Mum tak sabar nak berkontest balik nie.. huhu..Terima kasih Nuffnang bagi hadiah sempena Anniversary kami.. :)



p/s: BE pertama di bulan Julai 2011
Total BE 2011 : 33


25 comments:

Myra Jay berkata...

Thniah ye Cute Mum..
myra ari ni frust dengan nuffnang, dah ler status kena tarik, income BE kena potong setengah..huhuuu

amiey lee berkata...

wahhh cayala cute mum..hee bersemangat ye nk g tgk bola...hubby pun sama dia nk beli tiket kt adidas..tapi mcm tak mau bawak anak2 takut mengamuk aja diorang kt stadium...kang ibu2 dia sekali mengamuk heheheh

Anum berkata...

tahniah cute mum

Nana berkata...

wah banyak nye be dia

fazilzura berkata...

goodddddd

SyUhAdA berkata...

thniah cute mum..

p/s: tlong komen n3 syu nie ye..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tQ~

MARIA LIZA berkata...

bertuah punye ler...jangan lupa maria laks..

Cute MuM berkata...

@Myra Jaytuelah.. ada terbaca entry tue tadi.. kenapa yer?? mesti tensionkan.. harap nuffnang bagi penjelasan..

Cute MuM berkata...

@amiey leenak beli takder duitlah.. kalo dapat free kan best.. huhu..

Cute MuM berkata...

@Anummekasih..

Cute MuM berkata...

@Nanabanyak.. tapi tak masyuk macam nana..

Cute MuM berkata...

@fazilzurahihi..

Cute MuM berkata...

@SyUhAdAtq.. dah komen..

Cute MuM berkata...

@MARIA LIZAtak lupa.. cuma skrang bz sangat.. sempat curi2 baca entry kawan kejap jer..

Cik Azizah berkata...

tahniah cute mum!

Bionic women berkata...

banyanye be cute mum...
eily sangat ler skit tau, dah ler biasanya total amount yg dapat mesti skit punyer..huhuh

Bionic women berkata...

banyanye be cute mum...
eily sangat ler skit tau, dah ler biasanya total amount yg dapat mesti skit punyer..huhuh

Salina@IbuAqil berkata...

Tahniah cute mum!! Bestnya!! Ibu nye BE baru je ditarik ke ME adoi!!!! X ada dah BE.. hehehe

deqlis berkata...

bertuah tue:-)

dilazfamily berkata...

alhamdulillah rezeki cute mum dapat BE lagi. good luck cute mum dan tahniah

Cute MuM berkata...

@Cik Azizahmekasih yer..

Cute MuM berkata...

@Bionic womenbanyak .. tapi amount cikit jer.. takpernah lagi lepas RM20 untuk satu BE..

Cute MuM berkata...

@Salina@IbuAqilyerker? takper..nanti dapatlah tue yang baru..

Cute MuM berkata...

@deqlisalhamdulillah.. rezeki..

Cute MuM berkata...

@dilazfamilymekasih dilaz.. harap pasnie dilaz pulak yang merasa BE tue..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy