Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Jumaat, Oktober 21, 2011

Agaknya kat mana Cute Mum belajar dulu??

Erm.. harinie Cute Mum belum ada idea nak menulis entry.. Tengah dok memikirkan Tender yang berlambak atas meja nie.. Nak kena siapkan lebih awal sebelum BOS bising-bising.. Walaupon kebanyakkannya tutup bulan November..Tetiba rasa nak buat kuiz pulak..

Cute Mum tak taulah ada yang dah tahu atau tidak sejarah Cute Mum belajar dulu.. Sebab ada gak Cute Mum cerita dalam blog nie.. Tapi tak secara teraturlah.. Kalo nak tahu, selama 10 tahun Cute Mum merantau ke negeri orang untuk belajar. Tapi bila dah habis belajar, Cute Mum tak nak merantau dah.. Bukan tak seronok, tapi lebih seronok duduk dinegeri kelahiran sendiri..

Jadi Cute Mum nak kawan-kawan teka 4 buah negeri dimana Cute Mum amik exam.


1. UPSR - ?
2. PMR - ?
3. SPM - ?
4. Matrikulasi - ?
5. Degree - ?

Klu : Utara,Timur, Barat, Selatan (hihihi.. semuanya ada..)
boleh jawab banyak kali..

Tarikh Tutup: Ahad (23 Oktober 2011) jam 11.59 malam
Hadiah : FM Langkawi
Pemenang dipilih berdasarkan jawapan yang tepat untuk 5 tempat itu..

Selamat mencuba..

8 comments:

Nana berkata...

1. UPSR - kl
2. PMR - selangor
3. SPM - ?melaka
4. Matrikulasi - ?kelantan
5. Degree - ? penang

Tanpa Nama berkata...

salam ,

1. UPSR - Selangor
2. PMR - Negeri Sembilan
3. SPM - Negeri Sembilan
4. Matrikulasi - Pulau Pinang
5. Degree - Perlis

Dahlia Talib

Lin Azlina berkata...

UPSR - KAJANG, SELANGOR
PMR - MELAKA (SMK Sains Muzaffar Syah Melaka)
SPM - MELAKA (SMK Sains Muzaffar Syah Melaka)
Matrikulasi - KELANTAN
Degree - P.PINANG (USM)

TEKA JER NI..

azlin mrs'Hairil berkata...

UPSR - SELANGOR
PMR - SELANGOR
SPM - MELAKA
MATRIKULASI - KELANTAN
DEGREE - PULAU PINANG


UPSR - SELANGOR
PMR - MELAKA
SPM - MELAKA
MATRIKULASI - KELANTAN
DEGREE - PULAU PINANG

Nani berkata...

komen sini ja ka?
ok.. mencuba!

1. UPSR - Kedah
2. PMR - Perlis
3. SPM - Perak
4. Matrikulasi - Melaka
5. Degree - Selangor

hik hik.. entahlah betul ke tk. hentam jek!

Joel Leslie berkata...

UPSR : Kedah
PMR: Selangor
SPM: Terengganu
Matrikulasi : Labuan
Degree : Selangor

Joel Leslie berkata...

UPSR: Perak
PMR: Selangor
SPM : Selangor
Matrikulasi : Labuan
Degree : Pulau Pinang

Joel Leslie berkata...

UPSR: Selangor
PMR: Sabah
SPM : Sabah
Matrikulasi : Labuan
Degree : Pulau Pinang

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy