Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Jumaat, Oktober 14, 2011

Janganlah tipu Testimonial untuk kepentingan sendiri..

Ada satu hari tue Cute Mum tersangatlah bosan.. Tak tau nak buat apa.. Jadi tangan nie gatal dok search nama sendiri.. Sekali tue terperanjat ada orang guna nama Cute Mum..

Rasanya semua sedia maklum yang Cute Mum pernah hantar Testimonial kat Heartbeat. Sampai sekarang pon masih gambar kami kat situ..


Yang ini Testimonial Cute Mum buat untuk Heartbeat..


Tapi yang ini bukan sama sekali..


Nampak tak ayat yang sama cuma tukar nama company die jer..

Cute Mum rasa nak marah jugak tuan punya company nie sebab amik testimonial tipu untuk kepentingan company die.. Sepatutnya nak berniaga janganlah menipu.. Bila dah jadi camnie, mesti ramai dah tak percaya apa yang tertulis kat Testimonial..termasuk Cute Mum juga..

Cute Mum malas nak serang orang sebab pemilik syarikat nie orang kita jugak.. Cuma harap die tak sewenang-wenangnya menggunakan ayat dan nama orang selepas ini..

Nana pon pernah kena kes camnie gak kan.. Gambar kawin lagi dicilok jadikan Banner butik pengantin diorang..

34 comments:

Liza berkata...

Ish, geramnya!! Apalah dorang ni... INi pun nak menipu.

Bardboo berkata...

terukny org tu..tak berkat kot duit yg dia dpt dr berniaga tu..

P/s: jom join simple GA dari saya. Hadiah: 1 pocket CD + 1 cloth book

Lin Azlina berkata...

mujur cute mum terperaswan erk...tak patot betul kan...

eB ezrin berkata...

saman jerk :)

MrS. F!zA berkata...

iskh iskh..igtkan gmbr je org blh curi..testimoni pon org nak copy..mcm susah sgt nk reka ayat kot ya pon dia nk tipu..

MARIA LIZA berkata...

mana die dapat Uyun punye testimoni tu??? camne Uyun boleh terjumpa & terbaca testimoni tu..wah bnyk soal la pulak maria ni ye tapi memang tak patut..

Salina@IbuAqil berkata...

apa truk bebenor deme ni.. sabor je lah.. ermmm

shidasyakirin berkata...

tak beretika betul buat begitu..
nak cara mudah jer men tipu2 kan.

wan nurul hezrina berkata...

haaaa kan dah kantoi..gaknya masa tuh Allah gerakkan hati cute mom..kalau pihak hartbeat taw bleh sue company tuh..cute mumpun leh sue that com.sukahati guna hakcipta testimoni kita..ada jugak ek mcm nie..sukahatijer guna nama com dier..

Lelord berkata...

adehhhhh...apa la dorang ni

Nana berkata...

pergh bikin panas ni.suka2 ati je amek ayat orang ek
bole plak uyun terjumpa...
tu la
gambo kawen kita 2x dah org amek wat banner butik kawen

Cute MuM berkata...

@Lizatuelah pasal.. nasiblah kalo die ada baca entry nie..

Cute MuM berkata...

@Bardbootahlah.. nie yang buat cute mum rasa semua testimonial yang ada kat page die semua tipu..

Cute MuM berkata...

@Lin Azlinatuelah.. tak tau nak buat apa..

Cute MuM berkata...

@eB ezrinwah.. bukan main lagi.. takder duit nak amik lawyer.. huhu..

Cute MuM berkata...

@MrS. F!zAtuelah.. tak pernah terpikir pon orang akan tipu testimonial..

Cute MuM berkata...

@MARIA LIZAsaja jer search kat google , tue yang jumpa..

Cute MuM berkata...

@Salina@IbuAqiltuelah.. sesuka hati jer cilok testimonial orang..

Cute MuM berkata...

@shidasyakirinbetul.. apalah nak jadi kan.. benda macam tue pon nak tipu..

Cute MuM berkata...

@wan nurul hezrinatuelah.. hampeh betulkan.. kalo banyak duit boleh gak nak sue.. nie nak upah lawyer pon tak mampu..

Cute MuM berkata...

@Lelordtahlah.. nak buat apalah dengan orang camnie..

Cute MuM berkata...

@Nanahehe.. nana dah jadi retis.. hahah..

Sidratul Muntaha berkata...

dah tgk dah
siot jer
dah la yg jual tu perempuan..
malulah...
meniaga tapi amik jln mudah

cikpia berkata...

lorh!!!! tak beretika langsung!!!!

Nad @ MamaZakwan berkata...

tak berkat, tak berkat..
sabo je la..
org nak senang cara senang, cam tula..
tak kira la menda tu betul ke idak

Miss Zuera berkata...

amik kesempatan la kan

IntaNBerliaN berkata...

apalah.. main tipu2 lak tokei tu.. nak tarik pelanggan la tu

Keyphochee berkata...

macam ni punya orang pun ade...

Mama Syamil a.k.a Miza berkata...

dia x nak lama buat bisnes tu. Bila nama dah busuk, bisnes pun x jalan...

azura samsuddin berkata...

teruknye org cmtu, boleh pulak guna nama uyun utk kepentingan sndiri, sungguh x patut

AyuArjuna BiGoshh berkata...

panas ni.................geramnya...kalau ayu lah uyun...hentam abis2 suka suki nak menipu

MamaYatie berkata...

haiihh...nak meniaga buat la cara nak meniaga...jujur ler...tak berkat nnt..huhu

Nafisa81 berkata...

ler...buat la karangan sendiri..pastu pakai nama adik..kakak...anak sedara semua...apahalla suka2 cilok tetimoni orang..

Em's Family berkata...

report report report!!!

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy