Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Khamis, Oktober 20, 2011

Jawapan + Pemenang Kuiz 1 !!

Masa soalan nie keluar, Cute Mum tengah mengular dengan Daddy.. Bila balik jer rumah, baru sempat baca jawapan yang diberi.. Macam-macam jawapan ada.. Paling banyak bagi jawapan kat dalam seat Motor Dania berdasarkan pengalaman anak-anak mereka..

Sebenarnya Dania pon sama gak macam budak-budak lain juga.. Suka simpan atau sorok mainan dalam seat kereta, bakul basikal dan kotak mainan.. Tapi tempat tue semua kami dah cari.. Takder..

Rupanya Dania letak kat sini....


Kami berdua pagi tue dok tergelak-gelak tau bila terjumpa Botol Airnya kat dalam Bonet kereta.. Dahlah Botol air warna jernih.. Manalah nak nampak.. Dania nak bawa botol pergi kerja ker...haha..

Dalam ramai-ramai yang memberi jawapan.. Tak sangka ada seorang yang beri jawapan yang hampir tepat... Siapa?




|





|






|





|






Tahniah diucapkan kepada Azlin.. Nanti bagi Nama, Alamat dan No Hp kat comment box entry nie yer.. Jangan risau.. Cute Mum tak publish punya.. :)

Kepada yang lain.. Jangan risau.. Ada lagi 4 ketul FM Langkawi untuk dimenangi.. Caranya masih sama.. Cari di penghujung entri.. Yang mana satu.. Cute Mum pon tak tau.. :)

6 comments:

syawalsimpsons berkata...

tahniah...

Lin Azlina berkata...

baru nk bagi jawapan...hihi...

Anum berkata...

tahniah

Nana berkata...

hehehehe
comei la dania ni
jgn jadi mcm kakak damia ye
remote astro dia letak dalam peti ais hahaa

wan nurul hezrina berkata...

tahniah...waaah mummy nyer jawapan dalam peti ais lagi horror..hahaha

Myra Jay berkata...

Tahniah!! :)

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy