Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Isnin, Oktober 31, 2011

Kami terlambat sudah...

Lepas jer hantar Mak, kami pon bergegas ke PICC.. Daddy dah siap sms kata kami otw ke sana.. Nak sampai ke PICC banyak pula halangan.. Ada jalan tutup.. Kena berpusing sikit.. Pastue nak cari parking lagi.. Nasib baik ada parking kat dalam.. Boleh terus nak lift.. Kalo jalan kaki penat..

Dania yang asik tido dah excited nak jalan...


Sementara nak cari keluarga Daddy, wajiblah posing-posing dulu.. Ini kali kedua Dania masuk PICC.. Sebelum nie masa Konvo Acik Lieya.. Kali nie nak raikan Acik Ajai pula..


Daddy nak call tanya, baru perasan sms yang hantar sebelum nie failed.. Daddy pon try call... Malangnya, mereka semua dah gerak balik... Tak sempat kami nak bergambar bersama...


Kami nak terus balik.. Tapi Dania sibuk nak jalan... Kesian dania..


Masa nie Cute Mum rasa sedih sangat tak dapat join Family mertua raikan anak pertama yang konvo.. Mesti diorang happy nak bergambar.. Cute Mum tau pasal Konvo nie pon hari Jumaat.. Tak boleh nak buat apa sebab dah janji dengan Mak pergi kenduri..

Kepada Ajai.. Tahniah.. Semoga cepat dapat kerja yang bersesuaian.. :)

*amik dari FB Ajai.. Ajai yang diri sebelah awek.. *

Kami tak dapat nak biarkan Dania jalan-jalan sebab nak berkejar ke tempat lain pula.. Kami kena sampai sana sebelum pukul 4 petang.. Harap jalan tak jam lah..

12 comments:

syawalsimpsons berkata...

X DA REZEKI...

Ummi Dania Yasmine berkata...

la tak sempat....takde rezki...

Cute MuM berkata...

@syawalsimpsonstuelah.. tak dapat dania bergambar bersama pakcik..

Cute MuM berkata...

@Ummi Dania Yasminea'ah.. nak wat camner.. terima jerlah..

fieda berkata...

alamak..nak wat camner kan..

eB ezrin berkata...

xder rezki.

Cute MuM berkata...

@fiedaitu maknanya takder rezeki..

Cute MuM berkata...

@eB ezrinbetul tue.. erm..

Yaati Nor berkata...

jom tgk tudung kat sini....
http://seripelangicollection.blogspot.com/

Anum berkata...

x de rezeki kan sis

Cute MuM berkata...

@Yaati Norok.. dah terjah.. :)

Cute MuM berkata...

@Anumtuelah.. sedih pon tak guna dah..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy