Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Isnin, Oktober 17, 2011

Setalah 3 Tahun lebih kita bersama.. Akhirnya..

Wah.. Tajuk macam apa jerkan..Kasi suspen sikit.. huhu..Sebenarnya Cute Mum nak cerita pasal barangan yang paling lama bertahan dengan Cute Mum akhirnya rosak..

Cute Mum beli Laptop nie kalo tak silap lepas bertunang.. Masa tue Cute Mum punya desktop kat rumah yang beli masa zaman kat U dah rosak.. Ini antara gambar kenangan dengan Laptop 3 tahun yang lepas..


Kurus tak Cute Mum masa tue?? hahah... sekarang dah berisi.. Nak turunkan berat badan dah tak boleh..

Sejak dari beli sampailah ada Dania dah berusia 1 tahun lebih, Laptop nie tak pernah rosak.. Kira beruntunglah Cute Mum pilih Laptop HP nie.. Sampai Dania pon dah pandai pakai.. hih..


Akhirnya Jumaat lepas, laptop dah tak masuk ICU.. Screen dah tak idop.. Mungkin screen atau cip yang rosak.. Daddy kata kos nak repair mungkin dalam RM400.. Adus.. Manalah nak cari duit tengah bulan camnie.. Kalo tak der laptop pon tak best jugak.. Banyak benda tak boleh buat.. Nasiblah ada iPad.. Bolehlah Daddy online untuk bisnes Pin Boling die..

Kepada Laptop kesayangan.. Nanti kami cari duit untuk sehatkan kamu yer.. Pasnie jangan rosak lagi tau.. :)

p/s: Harinie baru dapat taip entry.. selalu autopublish.. huhu

18 comments:

AyuArjuna BiGoshh berkata...

alehai dania.....bersungguh menaip tu...tapi cutemum satu hari mana tahu menang lap top :)

syawalsimpsons berkata...

KEPADA LAPTOP KESAYANGAN cutemum...semoga kamu cepat sehat...kesian kat tuan kamu...runsing kalo tak da laptop..kalo x ta laptop...tak da update entrty,...mmmm

shiema sufian berkata...

takpe takpe. slow slow cari sumber kewangan. nnty ade lah nduit n boleh lah repair :)

Salina@IbuAqil berkata...

Cute Mum!! Comel je wat muka ala2 mcm kat atas tu?! ;)

aanie berkata...

beli baru je lah..hehe..
aanie punye laptop dah lama rosak..nak baiki kosnya mahal..nak beli, lagi la x mampu..sudahnya buat tukun tiruan..hehe...

wan nurul hezrina berkata...

cpt2lah sihat wahan cik laptop..cian cute mum..eh dania wat pertuh..berblog mcm mummy dierker?

Cute MuM berkata...

@AyuArjuna BiGoshhdania memang pantang nampak seat tue kosong.. die mesti naik taip jugak..
AMIN.. harap makbullah kata2 ayu tue..

Cute MuM berkata...

@syawalsimpsonsmekasih sue.. betul tue.. nak berblog.. huhuhju..

Cute MuM berkata...

@shiema sufianbetul tue.. kalo tak der laptop pon bosan gak..

Cute MuM berkata...

@Salina@IbuAqilcomel ker? hahaha..

Cute MuM berkata...

@aanietuelah.. tak tau lah.. nak beli baru tue yang belum ada duit...

Cute MuM berkata...

@wan nurul hezrina amin.. semoga laptop cepat sembuh.. dania pon pandai berblog..

shidasyakirin berkata...

pandainya cutemum jaga brg..
tp brg laptop kalu dah cecah 3 thn keatas siaplah byk ragam nya dtg..huhuhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

mcm ne susahle nak masuk contest hehe

Myra Jay berkata...

sama la kita rosak barang kesayangan..

Tp Cute Mum oklah pakai dah 3 tahun, macam Myra baru 5 bln..

Huhuu sedih kan :)

Cute MuM berkata...

@shidasyakirintuelah.. orang tue kata kira nasib kami baik dah 3 tahun baru rosak..

Cute MuM berkata...

@BABY(MAMA AMANA tuelah pasal.. time ofis hour jerlah kalo sempat..

Cute MuM berkata...

@Myra Jaymemang sedih.. trylah tanya dulu masih dalam waranty kan..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy