Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Isnin, Oktober 31, 2011

Welcome back My Laptop..

Alhamdulillah.. Hari Jumaat lepas Laptop yang rosak dah kembali pulih..


Memang seronok tak terkata.. Sebab hujung minggu dah tak bosan.. Boleh buat entry autopublish.. Dan yang penting boleh cari gambar untuk join Contest & cuci..

Daddy kata, lepas nie kami kena juga pergi cari External Hard Disk..Nak simpan semua gambar-gambar kami.. Nie kira back up lah.. Malang tak berbau kan.. Cukuplah sekali gambar Cute Mum & Daddy pergi honeymoon hilang.. Taknaklah gambar Dania dari lahir hingga usia 1 tahun 5 bulan hilang begitu sahaja..

Betul ke orang kata, kalo Laptop dah rosak sekali akan rosak lagi?? Abang yang repair tue kata, laptop biasanya ada jangka hayat.. Kami punya nie kira tahan lama jugaklah..Dah pakai lebih 3tahun tak pernah rosak.. Kalo betul.. Kenalah cari budjet untuk beli PC jer.. Lama sikit tahan berbanding Laptop.. Kalo jalan-jalan iPad dah ada..

Semoga kami dimurahkan rezeki.. Dan untuk laptop tersayang.. Kalo boleh jangan sakit lagi yer.. :)

19 comments:

Anum berkata...

hehehe
seronok sis laptop dah sihat

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

heheheh seronoknya....

fieda berkata...

moga2 panjang la hayat laptop cute mum pasni..

Cik Bambam berkata...

sy pon dah nak 3 thn.. takut jugak kalau rosak.. Alhamdulillah sihat sikit wpon kekadang mcm nak demam jek dia.. kekekek

wan nurul hezrina berkata...

lega lega lehlah berinternet ngan mudah

Nana berkata...

kita nye laptop ni pon br sebulan repair aritu rosak
tak tau la bape lama plak jangka hayat dia

Dalila Hamid berkata...

dela klau laptop x sihat hari minggu... mau sedih sepanjang hari..:) dah ada ceria!! :)

lionteen berkata...

lptop sy pun dah rosak. x g repair lg. huhu. sedeynye

Salina@IbuAqil berkata...

risau kan kalo lappy rosak.. pic bnyk dlm lappy lak tu..

Cute Mum berkata...

@Anumseronok sangat.. sebab banyak benda boleh buat..harap jangan rosak lagi..

Cute Mum berkata...

@cik Jue Aka Ibu Farisyahbetul.. seronok sangat..

Cute Mum berkata...

@fiedaAMIN.. harap camtue lah..

Cute Mum berkata...

@Cik Bambamsebelum die sakit.. adalah tanda sikit2.. tapi pastue ok.. baru2 nie jer padam terus.. huhu..

Cute Mum berkata...

@wan nurul hezrinabetul.. boleh online dengan mudah sekarang..

Cute Mum berkata...

@Nanayerker.. kena berhati2 lah lepas nie..

Cute Mum berkata...

@Dalila Hamidhuhu.. biasalah tue buat orang yang hari2 online..

Cute Mum berkata...

@lionteenyerker.. beli baru jerlah..

Cute Mum berkata...

@Salina@IbuAqilbetul.. gambar kenangan tue yang penting..

Mummy Princess berkata...

Saya pun beli external hard disk juga. Senang nak simpan gambor esp gambor anak2

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy