Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Khamis, Mac 22, 2012

Hadiah a.k.a Rezeki Kami...

Alamak.. Pendrive Cute Mum tertinggal rupanya, tak dapat nak buat entry Langkawi.. Sorrylah kepada yang menunggu.. huu..Budjet ada orang nak baca jer.. ;)

Takper.. Cute Mum cerita pasal Hadiah lah dulu.. Hadiah nie semua rezeki buat kami sekeluarga.. Dapatlah save duit sikit-sikit..












Syukur dengan rezeki yang diberi.. Wood's nie Cute Mum dah bagi semua kat My Family & IL Family sebabnya kami pon ada 1 kotak lagi.. Daddy kata harinie tolong collect hadiah lagi.. Kalo ada, Cute Mum update kemudian yer..

p/s: Seperti biasa, mesti ada model tak berbayar kat situ.. :)

9 comments:

Anum berkata...

alhamdullilah

Mama Zharfan berkata...

congrats :)

fieda berkata...

fuyo...bestnyer..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

syukur....tahniah!

Cutemama1702 berkata...

tahniah.... byk cutemum dpt hadiah... rezeki keluarga...

ZYASH berkata...

Tahnniah....alhamdulillah....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Alhamdullillah..

mmg rezeki berganda2..Tahniah..

Nana berkata...

Ada dpt call x menang voucher kfc
Kita join sebab uyun ajak hee
Tgh tgu dia pos

sue zainun berkata...

ada model xberbayar tu yg meriah skit :)

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy