Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Sabtu, Mac 17, 2012

Kenapa tak online semalam & plan ke LCCT harini..

Selamat pagi semua dan selamat hujung minggu...

Semalam 1 hari Cute Mum tak online.. Tahlah.. Mungkin terlalu penat dan mengantuk.. Mana tak nya.. Malam Rabu tue Cute Mum dan Daddy bertungkus lumus menyiapkan tempahan untuk dihantar hari Jumaat... Ini gara-gara Customer order dalam minggu nie, kami terima jugaklah.. Rezeki jangan ditolak..


Akibatnya malam tue Cute Mum tido jam 5 pagi... serius pening kepala sepanjang hari.. Letih...


Alhamdulillah, duit tue rezeki untuk cuti-cuti kami esok... so plan harini nak pergi LCCT.. Belum nak terbang lagi.. Tapi beli tiket flight Dania.. Masa beli tikat kami time Promosi.. Duit pon ciput time tue, syukur plan menjadi nak ke sana...Harap semuanya berjalan lancar harinir dan sepanjang percutian dengan keluarga Mertua..

Oklah.. Nie kenangan Dania pergi bercuti naik Flight Air Asia masa umur 5 Bulan.. Kami pergi bercuti kat Padang & Bukit Tinggi, Indonesia bulan Oktober 2010.. Kecik-kecik lagi dah naik Flight.. Hebat budak zaman sekarangkan..


Pada yang nak baca entry kami kat Padang & Bukit Tinggi tue, boleh klik Label nie..


6 comments:

Ibu Amani berkata...

bestnya dapat melancong lagi...semoga rezeki cute mum bertambah2 :)

Mama Zharfan berkata...

beshnya cuti ;)

Cute Mum berkata...

@Ibu Amanialhamdulillah ada rezeki lebih nak bercuti.. amin.. hope bertambah lagi rezeki kami..

Cute Mum berkata...

@Mama Zharfandalam malaysia jer sis.. ingatkan nak pergi USS.. Tapi pregnant pula.. tak syok nak pergi.. Lain kalilah kot ke USS..

Em's Family berkata...

suke tengok cutemum and husband buat pin boling ni ..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Alhamdullillah..Rezeki..Masyukk!

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy