Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Isnin, April 09, 2012

Bila mood sudah mari...

Cuti hujung minggu lepas kami takder tempahan Pin Boling.. Semuanya dah siap dihantar kepada Customer, jadi 2 hari dapatlah berehat dengan tenang..

Hari Sabtu tengahari, Dania ikut MIL pergi kenduri kawen, Cute Mum bosan sangat tak tau nak buat apa.. Tiba-tiba teringat ada 3 Majalah dah dibeli hujung bulan lepas tapi tak baca dan isi forn contestnya lagi.. Majalah nie beli pon sebab Daddy yang paksa.. Bulan Mac langsung tak beli majalah dan join apa-apa Contest.. So masa Dania takder nielah Cute Mum gunakan untuk isi form mana yang sempat..

Malam semalam sambung lagi isi form Contest Offline yang lain sebab kami pergi barang dapur, jalan-jalan nampak form.. terus beli mana yang mampu.. Daddy kata cubalah.. Mana tau ada rezeki lepas nie.. Sebab Daddy tau Cute Mum frust sikit bila tak pernah menang contest Offline.. Yerlah.. Contest Offline memerlukan modal untuk beli barang.. Oklah.. Tawakal jerlah..

So inilah antara form yang dah suruh Daddy pos harinie..


Bila dah isi form, semangat Cute Mum kembali semula.. Tadi dah pergi download form contest dan beli apa yang patut.. Malam nie nak isi lagi form.. Semoga semangat dan mood nie tak merundum semula..

p/s: Tengok ramai kawan-kawan blog dah makin aktif contest offline.. Gud luck yer..

10 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

ila pun penah ada sekali tue takde mood nak join.. baru join utk jacob alhamdulilah dapat ipad..

pastu join 2/3 contest yg mengarang.. yg lain2 tak.. penat nak kejar smeua contest nie so pilih2 jugak.. nak masuk semua..habislah duit kiki

wan nurul hezrina berkata...

huhu nurulpun baru cuba.yang mana poduk murah2 bolehlah beli tapi taklah sebakul join.hihi..mmg btl kata cute mum.mana kita mampu..selalu nurul dahulukan mana contest yangmenarik minat.hikhik

eima berkata...

wahhh good luck dear....

Nana berkata...

Mcm sama plak semangat nk bcontest dh ada last week amek form kt giant siap bli brg uk wat bukti penyertaaneh H

syanasaid berkata...

gud luck ye
mana tau ade rezeki kali ni

Anum berkata...

rajinnya

fieda berkata...

good luck..

intanloveamir berkata...

wahhh...byknyerrrr...semoga cutemum ada rezeki utk contest offline...:)))

shiema sufian berkata...

Rajinnyaaaaa. Shiema tak pernah join. Bagus bagus, support (:

Karukord Jagau's berkata...

semoga berjaya :-)

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy