Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Selasa, April 03, 2012

Dah balik kerja, kerja lagi..

Sejak bisnes Dania Bowl semakin berkembang, kehidupan kami telah banyak berubah.. Dari banyak masa bersama untuk melepak tengok tv, sekarang jadi sikit.. Sebabnya dah balik kerja disiang hari, lepas siap solat & makan, kami mula bekerja semula.. Kadang-kadang sampai lewat pagi baru tido.. Pernah sekali tue kami tido pukul 5 pagi.. Tapi kami tak kesah pon, sebab kami enjoy buat bisnes nie.. Dan yang penting nampak hasilnya.. Antaranya Family Day Dania Bowl kat Langkawi bulan lepas..

Cuma Cute Mum tak pasti bila dah semakin sarat mengandung, boleh ker Daddy buat seorang.. Harap Cute Mum masih lagi dapat membantu Daddy.. Sekarang dah masuk bulan April, dah ada 2 job dalam tangan, sedang dalam proses..

Oklah.. Nak letak antara job kami bulan lepas.. Mana tau kalo-kalo ada yang terbaca entry nie berminat nak tempah ker.. Nak senang pergi kat Page Dania Bowl untuk maklumat lanjut..


Tempahan dari KASTAM JOHOR



Tempahan dari KESKEB KPWKM



Tempahan dari TM PANDAN INDAH



Tempahan dari P18 R8



Tempahan dari BELALANG TEAM


Alhamdulillah rezeki..Terima kasih kepada yang menempah dengan kami.. Kalo puas hati, bolehlah tempah lagi.. :)

4 comments:

Farah Shamsudin berkata...

hepi jekan kalau segalanya berjalan dengan lancar.. tak kisahla dapat tdo atau tidak.. kan?

Nafisa81 berkata...

piala tu buat pakai apa cute mum? berat ke ringan??saje jer nak tanya?? buat permainan boling2 boleh tak??

Cute Mum berkata...

@Nafisa81pin nie kami beli dari supplier dari china.. pastue buat touch up sikit ikut warna yang customer mintak..
piala nie lebih berat dari yang dijual kat kedai hadiah..
nak buat main taklehlah..hihi..

Nafisa81 berkata...

owhh..berat ehh..ingatkan nak main boling2 kat umah...

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy