Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Isnin, April 23, 2012

Habuan selepas berusaha membantu Daddy..

Ha... Tengoklah meja makan kami.. dah penuh dengan Pin Boling.. Ini semua kami siapkan minggu lepas.. Penat sangat-sangat.. Kami nak hantar kat Customer hari Sabtu..


Hari Jumaat malam, kami nak hantar Tempahan kat Plaza 63. Sebelum tue Daddy ajak pergi The Mines kejap nak beli iPad.. Kayanya Daddy.. hihi.. Taklah.. iPad 2 untuk ofis Daddy.. Tapi dah susah nak dapat iPad2 sekarang sejak dah keluar iPad3..

Disebabkan perut dah lapar, Cute Mum terus ajak Daddy makan... Dania pulak tension tak dapat main kat Pusat Hiburan.. Tue yang bila ajak bergambar tak nak..


Bila dah nampak air, barulah ok.. Senyum jer bergambar..


Siap boleh posing lagi.. huhu..


Kalo tengok dari dekorasi tempat mesti tau kami makan kat mana.. Old Town White Coffee.. Cute Mum suka makan Mee Kari die..


Dania merajuk sebab takder makanan untuk die.. hahaha.. Muncung....


Apalah Dania.. Takkanlah Mummy makan, Dania tak makan.. Kita kongsi.. Dania memang suka makan mee.. Tengoklah licin pinggan die.. Sampai tak cukup.. Minta order lagi.. Tapi tak order pon sebab Cute Mum dah tak larat nak makan..


Lepas makan, kami terus ke Plaza 63.. Perut kenyang sangat.. Terima kasih Daddy belanja kami makan.. Inilah habuannya bila dah penat berkerja sama.. Hasil dirasai bersama.. :)

13 comments:

Anum berkata...

comelnya si kecik nie

Mama Zharfan berkata...

old town white cafe tu halal ker..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Alhamdullillah,
mmg best bila merasa hasilnya..

Mee Kari Old Town mmg besh..

syawalsimpsons berkata...

ala sweetnyer dania ni..dari sue ngah pening kepala ni...terus sinyum je sue tengok dier...suke3....dania jadi anak angkat aunty soya nak tak...kikikiki

Em's Family berkata...

i nampak tin jacobs dekat sebelah pin boling tu hehehe

Cute Mum berkata...

@Anumcomel dan manja..

Cute Mum berkata...

@Mama Zharfanhalal sis..

Cute Mum berkata...

@Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrYtuelah.. kalo harapkan duit gaji, tak mungkin kot kesini time hujung bulan.. gaji tak masuk lagi.. huhu..

Cute Mum berkata...

@syawalsimpsonsheheh.. boleh jer.. kalo sue tgk gelagat dania semalam lagi kelakar.. uyun suh amik baju atas katil.. tapi yang diambilnya lain.. bila cakap, die wat reaksi macam paham..heheh..

Cute Mum berkata...

@Em's Familyhehe.. nampak eh.. kasi aura kemenangan tue sikit yer..

Jaa berkata...

wah, bestnyer... x sia2 tolong hubby kan...pasni blh mintak habuan lain plak..

eima berkata...

siap dok atas meja tu ... comeyl..

Delimasari berkata...

habuan besar tu

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy