Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Jumaat, April 06, 2012

Hari berehat,, TQ TNB!

Selamat pagi semua...

Kalo sebelum nie Cute Mum marah dengan TNB sebab kat office takder elektrik time Cute Mum nak siapkan tender.. Tapi kali nie dah tak marah sebab sebelum balik dpaat Notis dari TNB...


Yea!! Masa untuk berehat dan bergolek2 dengan Dania kat rumah... So kompom tak online.. hihi.. Dan harinie tengah ada mood nak masak Lunch.. Ketam masak lemak cili api... Dah lama tak makan ketam... Nyum Nyum..

google

16 comments:

syanasaid berkata...

dapat cuti free ke?
bestnye dpt golek2 kt umah

Mama Zharfan berkata...

dh lama me tak mkn ketam..teringinnya...

Anum berkata...

bestnya ketam nie

fazilzura berkata...

besh nye dpt cuti preeee

Mummy Princess berkata...

selalunya TNB akan off line dan tukar ke Ganset. So elektrik still blh guna lg. Tapi x tahu ler kat area sana. Sbb me keja kontraktor TNB

Nafisa81 berkata...

BESTNYA..LAMA TAK MAKAN KETAM...KEPINGIN PULAK

Cute Mum berkata...

@syanasaidkalo ikutkan taklah 1 hari.. tapi saja bagitau bos 1 hari.. nak blas balik kena kerja lewat malam haritue..

Cute Mum berkata...

@Mama Zharfantuelah.. dah lama tak makan.. pergi pasar haritue nampak terus beli..

Cute Mum berkata...

@Anumheheh.. memang sedap.. tgh tunggu daddy dania balik..

Cute Mum berkata...

@fazilzuraheheh.. cuti yang bos tak tau ..

Cute Mum berkata...

@Mummy Princessmemang pon.. patutnya kejap jer.. saja jer ckp kat bis 1 hari.. huhu.

Cute Mum berkata...

@Nafisa81apa kat beli ketam n masak.. sedap..

Salina@IbuAqil berkata...

Uishhhhhhhhhh!!
Bestnya CM..
Selamat bercuti ye..
Happy weekend & Take care.. ;)

eima berkata...

bila nk cut off letrik opis aku ni ...gilo beshnye

wa berkata...

bestt kalau dapat luangkan masa ngan anak2 kan

misz l0vely berkata...

aslmkm...
hye...
j0m j0in c0nway kat http://showmeshawlsecrets.blogspot.com/2012/04/contest-giveway-by-showmeshawlsecrets.html
;-)

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy