Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Rabu, April 04, 2012

Hidung Berdarah Lagi...

Pagi tadi bangun jer dari tido, Cute Mum rasa tak selesa kat bahagian hidung.. Rasa macam nak korek jer, sekali terperanjat bila tengok jari penuh dengan darah.. Bila hembus, Ya ALLAH.. Banyaknya darah.. Sampai dah selesai mandi pon, darah masih belum berhenti...Bila hembus keluar lendir-lendir darah.. Cute Mum cuba tahan, sekali tue termasuk kat ruang tekak pula.. Dah keluar darah kat mulut pulak.. Macam kahak tue..


Ini bukan kali pertama hidung Cute Mum berdarah.. Dulu masa awal mengandung pon pernah kena.. Walaupon dari hasil bacaan ianya normal.. Tapi masih risau gak.. Ia menyebabkan Cute Mum pening kepala..

Cute Mum perasan pregnant kali nie kesihatan merundum sikit.. Mungkin akibat dari kurang selera makan jugak kot.. Malam tadi sepanjang masa susah nak tido sebab rasa sakit kat perut.. Nak tido pon tak selesa dicampur lagi dengan sakit pinggang.. Nampaknya Cute Mum kena lawan juga keadaan nie.. Kalo diikutkan sangat, mesti dok terbaring atas katil jerlah jawabnya..

Semoga Cute Mum kembali sehat.. Untuk diri sendiri & baby, juga untuk Dania & Daddy.. Kesian Dania bosan sorang-sorang kat rumah kalo Cute Mum tak larat dan tido awal..


10 comments:

::NureeN:: berkata...

moga cute mum cepat sembuh ya.. :)

sue zainun berkata...

sebab panas sangat ke uyun?hurmmm take care ye..

fazilzura berkata...

jgn lupe pi check up tau ..

zr ni perut celalu cramp2, aritu 2 2minggu batuk teruk , sengal2 perut..terus pi scan .. alhamdulillah bby sgt aktif..

PinkUmmi berkata...

take care cute mum!!!

Cute Mum berkata...

@::NureeN::amin.. harap macam tuelah.. kesian dania..

Cute Mum berkata...

@sue zainunnak kata panas, sekarang musim hujan.. tue yang pelik..

Cute Mum berkata...

@fazilzuraminggu depan check up.. harap oklah..

Cute Mum berkata...

@PinkUmmitq..

Ibu Amani berkata...

banyakkan rehat ye cute mum...

syawalsimpsons berkata...

kalo kiter tak sihat..anak dah biasa main ngan kiter....mesti dier pon boring jaa kan...kiter melepek....mmm....cepat sihat yee uyun...

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy