Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Selasa, April 24, 2012

Janji tertunai jua akhirnya...

Selamat pagi semua.. Lambat update blog sebab Streamyx kat ofis super lembab.. Nak upload gambar amik masa lama...

Oklah.. nie aktiviti kami Ahad lepas.. Ingatkan yang minggu sebelum nie ada janji nak bawa Dania pergi main kat Tasik Cempaka terbantut sebab hujan.. Kami gantikan main kat Metropoint Kajang.. Rezeki Dania dapat pergi minggu lepas..

Kami pergi pon dah agak lewat.. Dalam pukul 6 petang.. Siap bawa basikal lagi.. Dania sangat excited.. Lepas siap, terus pakai kasut sendiri.. Dalam kereta tak menyempat-nyempat.. Ajak duduk depan taknak.. Nak kayuh basikal kat belakang..


Sampai jer kat Tasik Cempaka.. Ramainya orang.. Dania terus sibuk ajak main kat Playground.. Punyalah happy die..


Dah tue nampak pulak orang main kereta kontrol.. Dania sibuk nak naik jugak.. Tapi kena beraturlah.. Ramai orang.. Dalam 8 minit jer Dania dah tak duduk diam.. Nak main kat Playground balik.. Bila tak dapat nak main, kami ajak naik basikal dan ronda-ronda..

Sempat singgah tengok orang main bola pulak.. Dania tengok nampak seseorang yang dikenali..


Nie die.. Acik Ayie.. Dania sibuk nak join sekali... haha..


Dah lepas tengok Acik Ayie.. Kami pergi kat kawasan Tasik.. Dania main kejar-kejar dengan Daddy.. Nampak Dania gembira sangat.. Sampaikan dah pukul 7 pon tak nak balik.. Adoi... Kesian.. Tapi mana boleh tak balik.. Pujuk pon tak makan.. Dania nangis dari masuk dalam kereta sampai tertido...

"Dania sayang.. Insyaallah hujung minggu nie kalo cuaca baik kita pergi lagi yer.. "

14 comments:

Anum berkata...

comelnya
xtvt yang sehat :)

syawalsimpsons berkata...

doa2 la akob cepat sihat leh bawak syawal G sini...dolu rajin jugak....mana tau jumpe dania kan

mummY daniSha berkata...

budak2 kalau dah main memang x nak balik kan hehe..kalau kat rumah pulak,x hengat nak makan haisshhh

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

seronok sangat mama ngan papa bawak pi jalan

amiey lee berkata...

alololo dania....budak2 kalau jmpa playground smpai sudah tak mau balik

eima berkata...

tak penah singgah pun tasik cempaka tu ..mlm2 jd tmpt bermaksiat... ikshhhh keta beratur je dulu la skrg tatau .....

comey je basikal dania .....

Cute Mum berkata...

@Anummemang aktiviti sehat,, cuma selau masa tak mengizinkan kami bawa dania ke sana..

Cute Mum berkata...

@syawalsimpsonsamin.. nanti akob dah sehat bawa syawal g sana tau.. pastue call uyun.. boleh lepak2 kalo free..

Cute Mum berkata...

@mummY daniShabetul tue.. lagi2 benda yang dapat seminggu sekali.. memang tak nak balik lah..

Cute Mum berkata...

@cik Jue Aka Ibu Farisyahdah banyak kali dania ajak.. kami jer yang selalu bz.. kesian die..

Cute Mum berkata...

@amiey leebetul tue.. nak pujuk balik tue yang payah..

Cute Mum berkata...

@eimauyun tak tau pasal maksiat.. tapi daddy dania kata dulu ramai kena tangkap kat sini..sekarang dah kurang lah..

Nad @ MamaZakwan berkata...

daddy dah makin sebuk..
dania plak dh jarang2 kluar
tu yg bile skali dpt, seronoknye bukan main..
apa2pun, tahniah kt daddy n mummy sbb masih cube cari masa utk hei kan dania :)

IntaNBerliaN berkata...

sy pun nk beli bskal utk alisha tp blm g beli lagi..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy