Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Selasa, April 17, 2012

Kami happy walaupon nampak membazir..

Selamat pagi semua.. Pagi nie Cute Mum nak sambung balik cerita kami hari Ahad lepas.. Pergi Metropoint kajang semata-mata nak mengembirakan hati Dania.. Alang-alang dah pergi Pusat Hiburan, kami pon join sekalilah.. hii..

Rasanya kalo orang yang dah lama ikuti blog Cute Mum mesti tau yang kami nie suka main games.. Sebab tue kami paling suka pergi Genting Highland.. sampaikan Honeymoon pon kat sana.. Tahlah.. Mungkin bagi orang yang tak minat akan kata main games nie membazir.. Tapi bagi kami, ia sangat seronok!!

Sejak kami selalu main games tangkap anak patung nie dengan Dania.. Die mesti ajak main kalo nampak mesin nie.. haritue adalah mesin nie.. Daddy pon main.. Mula-mula nak aim Teddy Bear.. Tapi susah sangat.. dah banyak kali cuba pon tak kena.. So Daddy tukar patung Strawberry tue.. Daddy kata dah hamoir dapat, tapi kaki tersangkut dan jatuh.. Rugi... Time nie Dania dah main kat Playground..


Dah tue Daddy jadi geram.. Dania pon dah sampai.. diorang main lagi dan lagi...agak-agak dapat tak??


Cuba tengok muka geram Dania tue.. Maknanya tak dapatlah bila Daddy dah mencuba beberapa kali.. Dania kata... "EEEE... Atung angkut la.. "


Takperlah Dania.. Nanti ada masa lagi kita main lagi.. Mana tau lepas nie rezeki Dania pula dapat hadiah.. Dulu kan Daddy pernah dapatkan patung ikan dengan 2 kali percubaan jer masa kat Cameron Highland..


Games nie bergantung kepada luck jugak kadang2.. Kalo dapat memang best.. Kalo tak dapat tue yang geram.. Rasa nak pecahkan jer mesin tue.. heheh..

9 comments:

Sherwieyna Muzzawer berkata...

salam kenal. comelnya anak-anak u. i dah follow blog ni.follow i balik ye tq..;D

Anum berkata...

x pe sis
yang penting happy

Makbed berkata...

aktiviti kekeluargaan yg hebat!

syawalsimpsons berkata...

sue tak penah luck main ni..kikikiki..last2 kalo kiterorg berpisah..akob G tembak2 hantu..syawal N sue main lumba kete..kikikikiki

Nafisa81 berkata...

KOI SUKA GILE MAIN GAME TP DPT HUSBAND YG LANGSUNG TAK SUKA GAME. TAK KISAH LA BRICK GAME KE..SNAKE KAT 3310 KE, MARIO BROS KER...BALING BOTOL KER...SEMUA TAK MINAT...

bada berkata...

saya pun kdg2 layan gak games mcm tu...hihi

wan nurul hezrina berkata...

nurul pernah main,hanginnn satu badan bila tak dapat.hahaha tapi geram nak main lagi

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Yang penting happy..

IntaNBerliaN berkata...

sy pun sk main games gini.. tp hubby xsk sgt..hihii

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy