Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Rabu, April 25, 2012

PhotoG baru kami..

Harinie Cute Mum memang takder apa nak cerita..Tapi gatal nak update blog jugak.. hih...Lagi-lagi pasal anak dara sorang nie..

Dania nie memang suka memerhati perbuatan orang dan cuba tiru.. Semalam mangsa adalah Daddy.. Apa yang Daddy buat, Dania tiru .. Termasuklah amik gambar Pin Boling yang dah siap nak pos kepada Customer..

Mula-mula Dania kacau kamera Daddy, last2 Dania amik kamera Cute Mum.. Macam-macam gaya Dania snap gambar.. kelakar sangat..


Yang nie Dania amik gambar Daddy.. Daddy pula amik gambar Dania..


Camner?? Ada gaya PhotoG tak? Kalo ikutkan kamera kecik tue takyahlah letak kat mata.. Tapi Dania tiru Daddy.. Konon-konon pakai DSLR lah tue.. huhu..

p/s: Sebenarnya bahaya gak anak suka meniru nie.. Sebab takut tertiru benda yang tak baik pulak.. Setakat nie kami tegurlah kalo benda tue tak baik..

11 comments:

amiey lee berkata...

heee comellnyeee

sarah n ashraf plak..yang suka jadi photoG nye si sarah..yan suka jadi model si Ashraf..pantang kakak dia hulur nak snap gmbar senyum kemain

Myra Jay berkata...

Heheee, comel Dania..
Nampaknya Dania minat PhotoG ni nanti :)

syawalsimpsons berkata...

bebudak kan suke meniru..takpe...janji benda tu baik...

mamafarah4 berkata...

kamu ni mmg tomei la Dania.. Nanti bila adik dah luar dr perut mummy amik gambo adik kamu byk2 ek...

Karukord Jagau's berkata...

Ada gaya laaa ..... :)

Cute Mum berkata...

@amiey leehuhu.. pandai pulak ashraf jadi model.. hihi..

Cute Mum berkata...

@Myra Jaytahlah.. kami pon pening.. tak pasti apa yang die minat sebenarnya.. banyak sangat benda kami buat, dania pon buat gak..

Cute Mum berkata...

@syawalsimpsonsbetul.. kena selalu pantau jugaklah.. takut diorang salah paham jer kan..

Cute Mum berkata...

@mamafarah4huhu.. mesti punyalah.. dalam kamera nie macam-macam gambar ada.. tah apa2 yang diambilnya..

Cute Mum berkata...

@Karukord Jagau'shuhu.. gaya mestilah A+!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Comell..
itula bdk skrg cepat belajar, belajar melalui apa yg dia lihat..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy