Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Rabu, April 18, 2012

Sedap jugak rupanya..

Erm.. Setiap kali tengahhari, mesti Cute Mum akan pening kepala memikirkan apa nak makan.. Mungkin dah terlalu boring dengan makanan yang dijual kat sini kot.. Nakpergi makan tempat lain tak leh.. Mana ada transport nak gerak.. Setiap hari Daddy yang hantar dan jemput.. Sampai makan McD pon dah bosan..

Tadi dalam tak tau nak order apa, tetiba ternampak Pai Epal.. Cute Mum memang tak pernah makan, sebab tak berapa gemar epal.. Tapi tadi leh pulak mulut nie nak order Pai Epal.. Kali terkahir Cute Mum makan Pai Nenas.. Sekarang dah takder kat McD..


Gigitan pertama ok jer.. Pastue sambil mata mengadap PC, mulut mengunyah.. Tau-tau dah habis dah.. Tak sampai 5 minit pon.. Huhu.. Ternyata selera ibu mengandung nie lain macam lah.. Benda yang dulu tak suka, sekarang rasa sedap pulak..


Yea.. pasnie agak-agak lapar, bolehlah makan Pai Epal lagi.. Tak yah pening nak makan nasi lauk apa dah.. :)

Sila Abaikan muka yang makin tembam tue.. huhuhu..Itu belum tengok perut lagi.. Dah macam orang mengandung 6 bulan keatas.. huhu..Agaknya kalo ada selera makan, lagi besar kot perut nie..

21 comments:

Nafisa81 berkata...

tak pernah makan..oo sedap yer??

syawalsimpsons berkata...

sue suke makan epal pai....peyot sue pon dah beso jugak..kikikiki..terkezutt jaa

azu berkata...

azu pon penah rasa pai epal mcd tu..alamak mmg xleh masuk..pelik agaknya pai semanis epal..hehe. selalu penin cari mkn time mlm ja..lunch pusing keliling opis jjcm..;)

Fadzillah Kamarudin berkata...

makan ja uyun...selagi ada selera...nanti berat drop lagi susah ati...kesian baby...

Anum berkata...

anum pernah makan , bagi anum kurang sedap
kalau banana yer memang sedap..
tapi kalau ada promotion je baru ada banana

IDAZS berkata...

suka juga apple pie mcd ni, rasa mcm kayu manis sikit. tapi kalau banana pie lagi sedap. tp jarang adalah pulak.

Diana @ bilakukatacinta berkata...

akak ipar kita..suka benau ngan pie epal ni...so, dia lah yg mmperkenalkan 'mende' ni kat kita. memandangkan kite kurang gemar bnda manis2.. So, Ok lah....takdelah rasa nak cuba len kali

Cute Mum berkata...

@Nafisa81cute mum pon 1st time makan.. boleh tahanlah rasanya..

Cute Mum berkata...

@syawalsimpsonsheheh.. sama2 perut bulatlah kita..

Cute Mum berkata...

@azuoklah tue bila kat ofis leh jjcm.. nie dahlah takder transport.. makan sorang2 pulak tue bila kat ofis..

Cute Mum berkata...

@Fadzillah Kamarudinalhamdulillah walaupon kurang selera makan, berat naik hampir 2kg aritue..

Cute Mum berkata...

@Anumbanana? tak pernah rasa lagi..

Cute Mum berkata...

@IDAZSyerker.. nanti nak trylah kalo ada..dulu suka pai nenas jer..

Cute Mum berkata...

@Diana @ bilakukatacintamungkin kalo tak pregnant tak makan jugak kot.. skrg nie selera pelik2..

Salina@IbuAqil berkata...

Amboi CM.. Muka makin berseri2 nih.. Ni seri baby boy ke ni.. Hik3!!!

Jaa berkata...

dulu pernah makan tp x suka..sekarang tgh preggy xtau la plak sedap ker x...

MaMa CyDa berkata...

ooohhh apple pie ... mmg sedap. Adehhhh terliur lah plak huhuhuhuh

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg sedap pun, k.ct suka makan, selalu kalau beli Mcd Drive thru melebihi Rm20 dapat free apple pie.., k.ct sorang jerk mkn sbb abg x suka..

shiema sufian berkata...

Shiema belum pernah rasa lagi Epal Pie McD walaupun selalu pergi.hohoho

Myra Jay berkata...

Myra tak berapa nak leh telan pai epal ni, rasa masam2..
Tp ada gak yg kata sedap ;)

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

kita tak pernah makan pai epal mni sedap ke?kita suka makanan yang pedas2...

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy