Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Rabu, April 25, 2012

Syukur Alhamdulillah....

Selamat pagi semua.. Harinie nak cerita pasal Dania.. Bukan nak menunjuk atau apa.. Cuma happy bila Dania dah mula ikut apa yang kami buat...Cepat-cepat Cute Mum snap gambar untuk kenangan..

Setiap hari macam nie lah Dania.. Akan ikut kami solat jemaah.. Die sendiri yang pakai tudung an bentang sejadah.. Lepas kami selesai solat jemaah, Dania solat sorang-sorang.. Walaupon salah, tapi time nie kami cuba ajar cara yang betul .Sejuk hati tengok Dania camnie.. Harap akan berterusanlah menjadi anak solehah..




Comel jer muka Dania bila suruh senyum.. Kalo biasa mesti peace ke apa.. Tapi kalo pakai tudung, mestu Dania senyum camnie.. huhu.. Sopan...


Erm.. Nak tanyalah.. Kat mana nak cari Telekung saiz kecil nie? Rasa teringin pulak tengok Dania pakai telekung..

40 comments:

Anum berkata...

ala comelnya
sejuk ati ibu

syawalsimpsons berkata...

sejok ati sue tengok dania kan...mmg dengar kata kan...kata org kalo anak pompuan lagi dengar kata sikit dari laki...tapi ok je semua kan..kalo syawal ibu n abah dier solat dier mesti nak bergulung2 dalam telekong sue..mmmm

Salina@IbuAqil berkata...

Alhamdulillah!!!
Sejuk hati kita kan CM..
Insya'allah CM moga anak kita jadi anak soleh solehah..
Amin!!! ;)

Nad @ MamaZakwan berkata...

ala, tomey2...
uyun, soh adik uyun jahitkan je telekung..
nak beli kang mahal pulak..
dania cepat besar :)

me suya berkata...

kat kelantan bnyk jual gak kat pasar siti kahdijah

Ct_hAjAr berkata...

comel giler bila si kecik tu senyum..gerammmmm..

mummy_ayu berkata...

ala tomeinya..kan? sejuk jer bila tgk anak2 ikut mcm nie....Ayu pun baru jer beli telekung for Iris..kat kedai2 biasa nie ada telekung for kids or kat blog pun ada gak jual..
tapi kebetulan ada geng opis Ayu balik kelantan, so Ayu kirim la hari tu...

Zie berkata...

Comel2.. telekong saiz kecil ni rasa cam tak dak.. kalau saiz 4 keats tu adalah...

Zie pun rasa camnak buat satu kat anak yg kecil tu... mesti cute je dia pakai... tapi dah cuba bagi pakai tak mahunya di.. emmm

amiey lee berkata...

ala tomey2...heee geram tgk si comel ni

fieda berkata...

olo tomey..

mamafarah4 berkata...

sy beli telekung anak kat CK Rahim (sblm pkns)kat Bangi..awk bli tanya size s la..sy bli ari tu size M sbb ank 3 tahun ms tu..jual online pun ada gak rasanya..sy beli rm15 x silap...x tau la bape skrg..

mummY daniSha berkata...

sy beli kat mydin hehee...tp besar sketlapakaikan die telekung je..kain x yah...pandai dania solat ye!

iela berkata...

Alololo...comeynyerrr... ;) cubit pipi sikit.

fazilzura berkata...

leh wat menantu ni

Myra Jay berkata...

Suka gak tgk budak2 pakai tudung, terserlah kecomelan :)

IntaNBerliaN berkata...

sama mcm alisha... time kita solat dia pun ikut sama.. skrg ni, kitaorg dah letak sejadah kecik dkt sebelah.. senang.. xda nk kaco sejadah kitaorg lg time solat..

intanloveamir berkata...

alaaaa...comeinyaaa...sejuk ati mama&papa dania ;)))

AyuArjuna BiGoshh berkata...

comeynya...ayu pun carik juga telekung kecik utk amani...klu jumpa ayu inform ya

nanakimie berkata...

comelnya dania pakai tudung:)

Cute Mum berkata...

@Anumtuelah.. sejuk hati tgk dania rajin ikut solat..

Cute Mum berkata...

@syawalsimpsonsawal2 dulu dania camtue gak.. kalo sujud die peluk tengkuk uyun sekali.. pastu duduk atas pangkulah.. bila dah ada sejadah sendiri, baru ok sikit.. cuma kadang-kdang jalan2 merata gaklah..

Cute Mum berkata...

@Salina@IbuAqilamin.. harap mereka semua jadi anak yang soleh dan solehah..

Cute Mum berkata...

@Nad @ MamaZakwantq tag telekung tue.. rasanya dania pakai besar kot. sebab dania rendah jer..

Cute Mum berkata...

@me suyajauhlah sangat nak ke kelantan tue.. huh..

Cute Mum berkata...

@Ct_hAjArhehe.. senyum senget.. konon2 comel..

Cute Mum berkata...

@mummy_ayuyerker.. mesti comel kan iris pakai telekung..

Cute Mum berkata...

@Zieitu satu hal jugak.. takut diorang cepat rimas, pastue kacau kita solat pulak..

Cute Mum berkata...

@amiey leehehe.. tomey ker??

Cute Mum berkata...

@fiedahehe.. kembang dania kalo tau ada orang puji..

Cute Mum berkata...

@mamafarah4ok.. tq bagi info.. akan cuba cari nanti..

Cute Mum berkata...

@mummY daniShatak perasan pulak kat mydin ada.. selalu beli barang kat sana.. nanti nak try tgklah..

Cute Mum berkata...

@ielahehe.. cubit jgn tak cubit..

Cute Mum berkata...

@fazilzuraheheh.. nak book ker?

Cute Mum berkata...

@Myra Jaya'ah.. budak kalo pakai tudung memang comel..

Cute Mum berkata...

@IntaNBerliaNbetul tue.. lagi senang ada sejadah sendiri kan.. taklah kena kacau selalu..

Cute Mum berkata...

@intanloveamirbetul.. sejuk hati kami..

Cute Mum berkata...

@AyuArjuna BiGoshhok.. amani pon mesti comel kalo pakai telekung..

Cute Mum berkata...

@nanakimietudung hadiah dari nenek die masa umur 1 tahun.. pasnie kena beli lain kalo dah tak muat..

adianiez AIDA berkata...

aida beli kat mydin :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Alhamdullillah..

Alahai comel jerk dania..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy