Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Khamis, April 26, 2012

Tak sabar tunggu 1 Mei!!

Selamat pagi semua..

Cute Mum pagi nie takder moodlah.. Penat.. Minggu nie bekerja keras dengan Job Pin Boling.. Sampai kepala pon dah Ting Tong nie.. Mungkin tak sempat nak update blog arini sebab nak siapkan Invoise, Report & Slip Gaji..

Dalam mengantuk nie, Cute Mum tak sabar menunggu 1 Mei 2012.. Sebabnya.. CUTI!!! tak yah pergi kerja.. Seronoknya.. hihi..

Dengar cerita kawan-kawan yang kerja GOV dapat gaji lumayan bulan nie.. Mesti ramai yang dah plan nak jalan-jalan kot nanti.. Syoknya..

Apa yang paling buat Cute Mum teruja tunggu 1 Mei 2012 adalah "Hari menghiburkan hati Dania Alisha".. Kemana? Nanti hari Isnin Cute Mum baru story.. :)


Suka tengok gambar-gambar Dania main dengan gembira camnie...


Mummy harap Dania happy pada hari itu nanti.. :)

19 comments:

eima berkata...

nk bw dania ke mana tu ....

Anum berkata...

alhamdullilah dapat anak yang memang sgt cute kan sis

syawalsimpsons berkata...

org gov gaji masyuk pon...sue duduk umah je..kikikiki...akob tak sihat lagi..tapi dah ok jaaa

umialya/k.tini berkata...

kami bulan mei baru dpt tunggakan.. xper le, simpan dulu

Nad @ MamaZakwan berkata...

uyun, amik cuti isnin la..
bleh straight 4 ari cuti, eheheh..
(pandai2 jek =p)

teratak hati berkata...

comelnya dania..seronok la dia blh g jalan2..

Cute Mum berkata...

@eimaala.. tempat leh enjoy sama2..

Cute Mum berkata...

@Anumalhamdulilah..

Cute Mum berkata...

@syawalsimpsonsoklah tue sue.. boleh simpan untuk shopping baju baby nanti.. huhu..

Cute Mum berkata...

@umialya/k.tinidapat jugaklah tue walaupon bulan mei.. dari kami yang tak dapat nie..

Cute Mum berkata...

@Nad @ MamaZakwaningat nak amik straight.. tapi harga hotel mahal hari isnin tue..

Cute Mum berkata...

@teratak hatituelah.. dah lama sangat tak bawa dania jalan2.. last pergi pd..

yumielufya berkata...

amboi Dania..asyik jln2 je awk ya..beruntung ada mummy mcm cute mum suka bwk ank ke sana sini..

amiey lee berkata...

uyunnn jommm kta jalan menghiburkan anak2 hee..kta pun tk taui lagi..sarah duk request nak g zoo...hahaha zoo lagiii

IntaNBerliaN berkata...

sy pun xsabar nk tuggu 1 mei..hihii

AyuArjuna BiGoshh berkata...

dania ni mesra kamera la...gambar dania semua cantek2 :)

Shiema Sufian berkata...

Mesti ak bwk dania makan angin jauh jauh lan :D

adianiez AIDA berkata...

aida da plan 30 april tu nak ronda 1 melaka ~ survey baju raya anak2 dara. 1 mei tu nak rehat...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah srnoknya nak g jalan2,
msti nak g Genting...

Alhamdullillah ada rezeki sikit utk kakitgn gov bulan ni, tp xde la lumayan sgt pun, mcm kami ni setakat lepas la utk celebrate besday Zaquan & Ziqry 12 Mei ni..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy