Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Isnin, April 23, 2012

Volkswagen Baru.. Cantik tak??

Selamat pagi semua.. Camner cuti hujung minggu lepas?? Best tak? Bagi kami best jugaklah sebab sempat jugak keluar jalan-jalan walaupon kejap.. Biasanya duduk rumah jer siapkan Job Pin Boling...

Sebelum nak update cerita pasal kitorang di hujung minggu.. Meh tengok kereta Volkswagen Baru.. Cantik tak??


Cantik jugaklah kan.. Tapi kami nie hanya mampu melihat jer.. Nak beli tak kot.. So sesiapa yang berminat lehlah pergi Pandu Uji.. Sekarang nie tengah top orang Pandu uji perve'.. Kami target nak Alphard jer.. ahahha... Berangan giler...

Oklah.. sambil tue nak ucap TQ kat Nuffnang sebab bagi BE baru kat Blog Contest.. Oklah dari takder kan..


Pasnie harap ada BE baru lagi.. :)

p/s: BE ke-3 di bulan April 2012
Total BE 2012 : 7

8 comments:

::NureeN:: berkata...

mmg cantik, tp nureen pon sama hanya mampu melihat heeeeh

Ummi Dania Yasmine berkata...

Akak suka brand VW :-) Dah tengok Polo Sedan ni kat showroom. Memang cantik. OTR RM104,000 :-)

mummY daniSha berkata...

hehehee.sy hanya mampu berangan jela heee

Anum berkata...

anum pun hanya mampu melihat sahaja sis

wan nurul hezrina berkata...

nak berangan sama cute mum jugak

Myra Jay berkata...

Samala kita dapat BE VW ni..
Nak beli tak berapa nak mampu lagi ;)

Mama Zharfan berkata...

me tak de BE
me suka gak VW tapi me lagi suka mazda3 hehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah dapat BE baru,

mmg cantik kereta ni,
x mampu nak beli tp k.ct merasa naik kereta bos VW Golf GTI..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy