Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Jumaat, April 20, 2012

Winning Entry ~ MamyPoko Gentle Cleansing Wipes

Selamat pagi semua.. Alhamdulillah pagi nie Cute Mum nak share kegembiraan menang Contest kat FB lagi.. Menang saguhati dari MamyPoko lagi.. Dulu dah pernah menang sekali Mama Berpengaruh. Dapat diapers.. Yang nie Contest games.. Lama sangat contest period.. 2 bulan, awal-awal rajinlah mengadap games nie.. Tapi bila dah tertinggal 1 hari, dah tak dapat nak kejar point orang lain.. So lupakan jer..

Tup Tup petang semalam ada kawan yang baik hati inform.. Nama pon dah senarai paling bawah..


Kira rezeki baby dalam perut nielah rupanya.. Sebab hadiahnya MamyPoko Gentle Cleansing Wipes.. Dania dah tak pakai.. Simpan untuk bakal baby jerlah..


Alhamdulillah syukur... Pasnie ada lagi Contest untuk ibu-ibu.. Nanti Cute Mum story yer..

p/s: Kemenangan ke-7 di bulan April 2012
Total Kemenangan 2012 : 54

6 comments:

Anum berkata...

tahniah sis

syawalsimpsons berkata...

rezeki tu...tahniah

Lin Azlina berkata...

rezeki anak dalam perot..kt fb byk contest..kalo etrtinggal satu hari jer susah nak kejar..sy tinggalkan terus jer

Salina@IbuAqil berkata...

Murah sggh rezeki CM anak beranak..
Alhamdulillah syukur!!!!
Take care & happy weekend yer.. ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

tahniah.. harap2 murah rezeki utk bakal baby ye.. sempat lagi nak menang hadiah keperluan baby sampai baby lahir hehe

Nafisa81 berkata...

TAHNIAH BABY..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy