Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Sabtu, Mei 05, 2012

Atuk kena operation. :(

selamat hujung minggu semua.. apa plan? Cute Mum nak pergi Hospital Selayang petang nanti.. Nak jenguk atuk. Atuk Cute Mum kena buat operation kaki.. Menurut Ayah, kaki kanan atok kena potong sebab dalamnya dah hancur.. bernanah.. semuanya akibat kencing manis.. sedih sangat bila dengar.. itu belum lagi pergi tengok sendiri.. :(

harap Atok akan terus tabah menghadapi dugaan nie.. last kami jenguk atok kat rumah Pak ngah bulan lepas.. masa tue kaki atok memang dah teruk pon.. kering.. kalo terlanggar sikit dah berdarah.. mungkin ini jalan terbaik yang disarankan doktor..

penyakit kencing manis nie memang bahayakan kalo tak dibendung dari awal..harap dijauhkanlah kami sekeluarga dari sebarang penyakit.

Dania dah tak sabar nak tengok tok nyang die..


P/s: entry pertama guna tab.:-)

3 comments:

teratak hati berkata...

kalau dh kencing manis mmg bahaya..sedih tgk klu yg kaki kena potong tu..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Kami x berkesempatan nak melawat atok lagi,

Hari ini Abg pulak ada hal, kena jaga budak2 opis dia main bola tampar (almaklumla..pengurus sukan..heheh),
esok k.ct pulak outstation hingga 10hb.

Moga dipermudahkan segalanya untuk Atok..AMIN.

Update guna tab lg senang berbanding guna notes, lepas ni lg sennag la nak updates blog thru tab jerk...hehehe..

*Jgn lupa dtg 12 Mei nanti untuk celebrate besday Zaquan & Ziqry ye..

AyuArjuna BiGoshh berkata...

moga atuk uyun depat sembuh

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy