Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Isnin, Mei 07, 2012

JJCM @ Burger Bakar Kaw Kaw

Selamat petang semua..

Harinie nak cerita pasal makanan lah... Kompom mana yang baca terasa teruja nak mencuba makanan nie...

Sebelum mulakan cerita.. Kenal tak model dalam gambar nie??


Itu adik Cute Mum, Tasha.. Tak sangka tau die boleh jadi Model Burger Bakar Kaw Kaw nie.. Siap muka terpangpang 1 page kat Metro Biz.. Bila tengok Burger Bakar 5 layer tue.. Rasa nak cuba sangat-sangat.. Lagi-lagi adik kata best..

Jadi Sabtu malam kami pon plan nak pergi makan kat sana.. Lokasinya di Lokas Makana, Puchong Utama.. Adik tau pasal kedai nie pon sebab die selalu lepak sana dan BF die kerja part time kat situ.. So kami suruhlah BF adik orderkan dulu.. Bila dah nak siap kami pon gerak..

Sampai jer kat sana dah nampak Burger yang sangat menyelerakan tue..


Memang terbaiklah!! Dania nampak jer terus excited nak makan... Kami tunggu air dulu.. Sambil tue snap gambar dululah.. Bukan selalu dapat makan burger camnie..


Jom tengok aksi Dania makan burger..

"Mak aihhh.. Besarnya burger nie.. Camner nak makan?? "



"Dah nak terkoyak mulut nie.. Dapat rasa roti pon oklah.."



"Erm... Sedapnya Daging bakar nie!!! Nyum2x"


Huhu.. Kelakar tau tengok gelagat Dania nak makan Burger nie.. Kesian, tak muat mulut.. Bukan kata mulut Dania.. Mulut kami pon tentu tak muat..

Harga burger 5 layer dan complete dengan chessy, hotdog, bacon.. RM41.. Rasanya sangat sedap.. Lagi-lagi bila makan panas-panas..Mesti ada yang terpikir larat ker nak makan bertiga.. ..hehe.. Burger nie kami kongsi 5 orang.. Kalo bertiga mungkin amik yang 1 daging jer kot..

Lupa pulak.. Selain dari Daging, ayam pon ada tau..Gambar lupa nak snap.. rupanya macam ayam crispy.. Burger tue Abang, Mak n Sweetmama yang makan.. Diorang datang lewat sikit.. Itupon nasib baik dapat sebab dah habis..

Masa Cute Mum upload gambar Dania makan kat FB dan Wall Burger Bakar.. Ramai yang tanya lokasi kat mana.. Jadi nak senang, boleh terus berhubung dengan admin Burger Bakar kat FB mereka.. Klik sini > https://www.facebook.com/pages/Burger-Bakar/270683372957310


Kepada yang dah terliur tue.. Jemputlah menjamu selera kat sana yer.. Jangan datang lambat.. Nanti habis dah kempunan.. :)

p/s: gambar semua snap pakai tab.. memang cantiklah.. pasnie takyah bawa kamera dah.. :)

13 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue mmg terliur + teringin nak makan...tapi mengenangkan akob tu agak kureng sabo menunggu benda2 guani + syawal yang banyak peel tu...terpaksa la di lepaskan keinginan tu..mmmmm...sadis..tapi waktu tengok paper tu tadi mmg sue egat uyun...openyer adik uyun...terbaik la...masuk paper tu....

Anum berkata...

boleh pengsan nie makan byk nie

eima berkata...

huhu mmg besar .. tak tersampai2 lagi aku ni tgu dah tak glemer manosia tak ramai br pegi kot...


dear bacon pe ek...slalunye bakon made from pork...huhu

mimie.. berkata...

wo0...giler besar beger ni..3hari 3 malam kenyang klu makan ehehe

Cute Mum berkata...

@syawalsimpsonssabar eh sue.. uyun pon dapat pergi sebab bf adik kat sana boleh tolong order.. kalo tak, uyun yang tak sanggup nak tunggu.. huhu..

Cute Mum berkata...

@Anummemang boleh pengsan.. tegang perut dibuatnya.. kekenyangan..

Cute Mum berkata...

@eimahuhu.. sekarg tgh glemer memang ramailah yang makan..

mestilah bacan daging lembu.. ramai orang mesti ingat bacon tue pork.. takkanlah nak makan pork?

mama tisya berkata...

nasibaik bf adik uyun tlg order so tkde la tgu lama ek..bestnye dpt mkn..nk gk merasa tp tu la berjam222...hehehe

Cute Mum berkata...

@mimie..memang pon.. makan 1 layer sorang pon dah tegang perut..

juelee berkata...

nampak menyelerakan.. dania kemain lagi nak try makan ngan mulut comei tu... hehe jue tak try lagi kaw kaw ni, ritu makan bege bakar arwang je.. tu pun jenuh menunggu..

Mama Zharfan berkata...

pic sgt cantik!! ingatkan DSLR heheh

amiey lee berkata...

wahhh sedappp nye uyun...kita je belum merasa nih...nak pegi berjanggut kna tunggu hubby la gamaknya... wahhh puchong aja kan...nak try la..tapi leh tak order dulu heeeee

obat tradisional asam urat berkata...

sedapnyeu.....:D

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy